IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prevčeva izbranka pripravila poročno torto za Niko Križnar

16. 4. 2024; 03.53
Avtor: K.M.
Nika Križnar

Nika Križnar s srčnim izbrancem foto: M24

Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar poročena Vodan je delila galerijo poročnih fotografij in razkrila številne podrobnosti lepega dne.

"Hvala vsem, ki ste pripomogli, da je bil ta dan za naju še bolj poseben," je Nika Križnar poročena Vodan zapisala ob seriji poročnih fotografij, ki jih je z možem Aljažem delila na družbenem omrežju. Nika in Aljaž sta se po letih razmerja poročila tik po koncu zimske sezone, na prelep aprilski vikend, v soboto, 6. aprila. Slovenska športnica je vest o poroki sicer uspešno zadržala zase, a jo je nato brez težav takoj in uradno potrdila. 

S fotoalbumom, ki ga je delila na Instagramu, pa je razkrila tudi številne skrivnosti velikega dne. Med drugim, da sta bili poročni priči ženinov brat Gašper Vodan, sicer pomočnik trenerja pri slovenski smučarski zvezi, in Klavdija Križnar. Za poročno torto, ki jo je Nika opisala kot prekrasno, pa je poskrbela srčna izbranka Ceneta Prevca, Julija Patricija Novak. Za zabavo je poskrbel dvojec DJ DarMar, pri katerem sodeluje tudi radijski in televizijski voditelj Matic Herceg. 

prejšnji članek
Ideja za izlet: Predmeja
Življenjski slog
Ideja za izlet: Predmeja
naslednji članek
V Center Vič prihaja junakinja, ki pospravlja izgubljene copate
Kultura
V Center Vič prihaja junakinja, ki pospravlja izgubljene copate