oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

William in Kate naredila izjemo in objavila skupno fotografijo

29. 4. 2024; 07.55
Avtor: K.M.
Kate Middleton in princ William BAFTA 2023

Princ William in Kate Middleton sta navdušila na rdeči preprogi podelitve nagrad BAFTA. foto: Profimedia

Za to imata prav poseben razlog.

Princ William in Kate Middleton ravno danes praznujeta 13. obletnico poroke. Čeprav se je predvsem Kate zaradi diagnoze raka umaknila tako iz javnosti kot tudi družbenih omrežij, pa je par tokrat naredil izjemo in na uradni profil objavil skupno fotografijo, ki je do zdaj, vsaj v celoti, javnost še ni videla. Fotografijo, ki jo je na njun poročni dan posnela fotografinja Millie Pilkington, s katero kraljeva družina veliko sodeluje, sicer krasi Williamovo delovno mizo. William in Kate, ki obletnico preživljata zasebno, sta v opisu fotografije zapisala: "Na današnji dan pred 13 leti!"

Princ William, oblečen v svojo rdečo uniformo irske garde, je upodobljen z roko okoli pasu svoje neveste, medtem ko srečni par kar žari v kamero. Kate je videti kot popolna zardela nevesta v svoji poročni obleki iz satena in čipke, ki jo je oblikovala Sarah Burton za modno znamko Alexander McQueen. Za poročni dan ji je kraljica Elizabeta II. posodila bleščečo tiaro Cartier Halo.

Od poroke v Westminstrski opatiji 29. aprila 2011 se je par razveselil treh otrok – danes desetletnega princa Georgea, princese Charlotte, ki bo 2. maja dopolnila devet let, in šestletnega princa Louisa. Letošnja obletnica je sicer v težkem obdobju za kraljevi par, saj je Kate po diagnozi raka sredi preventivne kemoterapije. Princ William pa opravlja le nujne kraljevih dolžnosti, da lahko čim več časa preživi z ženo in otroki. 

prejšnji članek
Maja in Irenca, popolni kandidatki za Delovno akcijo
Resničnostni šovi
Maja in Irenca, popolni kandidatki za Delovno akcijo
naslednji članek
Petar Grašo bo že drugič postal očka
Svet slavnih
Petar Grašo bo že drugič postal očka