stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Bodi to, kar si

30. 8. 2016; 08.09
Avtor: K.M.
prenos (2)
V obnašanju, željah, idejah, oblačenju ...

Zakaj bi se spreminjala, če si takšna, kakršna si, že tako popolna? Ne vzemi vsakega nasveta, vsakega stavka, ki ga prebereš, kot da ti nekdo vsiljuje nekaj. Ni vedno res, da te nekdo želi prisiliti v to, da moraš shujšati, ali da moraš nositi oblekice. Nekatera dekleta pa si tega želijo, zato morajo o tem nekje prebrati. 



Mi menimo, da moraš biti to, kar si. To pa pomeni, da moraš razmišljati s svojo glavo in v skupku informaciji, ki jih vsak dan prejemaš z različnih strani, izluščiš tiste, ki so pomembne zate. Če rada nosiš črno barvo, išči ideje za takšen stil. Če obožuješ oblekice, najdi vsebine, ki ti predstavljajo letošnje trende oblekic. Če ne maraš ličenja, najdi nasvete za nego kože, saj le-ta ni povezana z ličenjem, ampak s skrbjo za zdravje tvojega telesa. 

Tako pa deluj tudi v življenju. Z zravnano hrbtenico stoj za svojimi dejanji in odločitvami. Bodi srečna in bodi svobodna. Nosi srajco pod obleko, ker tebi pač tako paše, drugi dan pa se crkljaj v prevelikem puloverju. Zakaj pa ne?

prejšnji članek
Taylor Swift se je znašla na sodišču!
Obsedena!
Taylor Swift se je znašla na sodišču!
naslednji članek
V življenje vnesi nekaj punka
Lepotičenje
V življenje vnesi nekaj punka
Preberite tudi