stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Top modni kosi za v šolo

16. 12. 2016; 03.15
Avtor: Ana K.
Že veš kateri modni kosi nikakor ne smejo manjkati v tvoji omari?

Najstnica ti predstavlja modne kose, ki jih mora imeti v svoji omari čisto vsaka najstnica, tudi ti. Izbrali smo čisto osnovna oblačila, katera lahko kombiniraš na vse in so tudi vedno v modi. Če si se odločila za čiščenje omare ali pa za njeno preobrazbo in se posledično ravno odpravljaš po nakupih, potem ti bomo pri tem pomagali, saj boš točno vedela, kaj moraš izbrati oziroma kaj mora ostati v tvoji omari.

1. 'Jeans' hlače
Govorimo o osnovnem kosu, ki omogoča nešteto modnih kombinacij. Kavbojke lahko kombiniraš na bodisi elegantnejši zgornji del ali pa bolj športni. Torej, lahko izbereš navadno majico ali pa srajco. Naj ti zaupamo, da je sedaj zelo priljubljen modni trend 'jeans na jeans', kar pomeni, da lahko na 'jeans' hlače kombiniraš 'jeans' srajco.

2. Črna majica

Lahko rečemo, da je črna majica kraljica vseh oblačil. Te zanima zakaj? Zato, ker jo lahko nosiš na čisto vse. Je kos, ki te reši vsake zagate. Ko razmišljaš na kaj bi lahko kombinirala sivo, rdečo, vijolično ali pa celo rožnato jopico, je naš odgovor na črno majico. Zdaj veš, zakaj jo moraš imeti?

3. Usnjena jakna
Vedno modna usnjena jakna, je kos, ki popestri še tako vsakdanji videz. Z njo boš videti fantastična. Za piko na i pa lahko poskrbiš z raznoraznimi modnimi dodatki. Svetujemo ti barven šal, še posebej, če boš oblečena enobarvno.

4. Bela srajca

Ko pride dan, ko ne veš kaj bi oblekla, je naš odgovor bela srajca. Nosiš jo lahko kot del športne ali pa elegantne oprave. Izbira je tvoja. Naj pa ti namignemo, da je še posebej modna črno-bela barvna kombinacija, zato bodi črno-bela.

5. Čevlji 'slip on'
Čevlji, ki so prava modna senzacija tega trenutka. Moda in udobje, združena v eno.

To so kosi, ki ti bodo pri kombiniranju vedno v pomoč.

prejšnji članek
3 resnice o fantih
Moj life
3 resnice o fantih
naslednji članek
Dekleta se ''končno ukvarjajo s športom''
Obsedena!
Dekleta se ''končno ukvarjajo s športom''
Preberite tudi