900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Odlična darila za športne navdušence

28. 12. 2016; 06.30
Avtor: K.M.
zimski sport
Če moraš kupiti darilo za obsedenca s športom, imamo mi nekaj prav ustreznih nasvetov.

Zimski čas prinaša številne zabavne aktivnosti. V veselem decembru pa je pred tabo še eno obdarovanje. Če moraš obdariti še vsaj enega športnega navdušenca, pa bodo spodnje ideje kot nalašč zate. 

Tudi Hervis ti želi, da bi to zimo izkoristila, kolikor se le da, se nasmučala in poskrbela za rekreacijo kljub hladnejšim razmeram. Hkrati pa je poskrbel, da v praznični nakupovalni mrzlici ne bi ostala brez idej za darila za svoje bližnje in je zato pripravil izbor najboljših izdelkov za obdarovanje in zimsko rekreacijo.

Kot največji ponudnik športne opreme pri nas, v svojih trgovinah ponuja širok izbor zimske opreme priznanih blagovnih znamk, kot so Salomon, Adidas, Benger, Kilimanjaro, Nike, Elan, Under Armour, Timberland, Converse, Asics, Suunto, Polar, Kettler in druge. Hervis te ugodno obleče od kape do čevljev. Tekači, čakajo vas super ponudbe za zimske tekaške hlače in majice, ter športne ure, da ne boš v zimskem času prikrajšani za svoj najljubši način rekreacije. Vsi izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov, v katerih se ne boš pretirano potili ali prehladili. Modne Adidas in Snoxx kape, narejene iz kakovostnih in toplih materialov, bodo razveselile in zaščitile ušesa vaših bližnjih tudi v najbolj nizkih temperaturah, dame pa bodo vesele trendi rokavic z mehko podlogo Ziener.  

Tako bodo prazniki polni veselih obrazov, zimske radosti pa tople in nepozabne.

prejšnji članek
To izdajajo tvoje oči
Moj life
To izdajajo tvoje oči
naslednji članek
Ideja za pod novoletno smrečico!
Obsedena!
Ideja za pod novoletno smrečico!
Preberite tudi