Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

S preprostimi vajami do zapeljivih nog!

28. 12. 2016; 05.00
Avtor: K.M.
nogenoge
Nekatera dekleta želite shujšati v trebuh, druge v noge ...

Postave deklet so si še bolj različne kot postave fantov. Zato ni čudno, če nisi zadovoljna z samo enim delom telesa in želiš zato samo tam izgubiti kakšen kilogram, ali pa pridobiti bolj izrazito mišico. Tokrat smo zate pripravili nekaj vaj, ki ti bodo pomagale do bolj zapeljivih nog. 

Določene vaje lahko opravljaš skoraj v udobju svojega kavča. No, ne bomo pretiravali, zagotovo pa lahko med tem gledaš televizijo. 

Prva vaja je popolnoma preprosta. Ulezi se na bok in spodnjo nogo rahlo pokrči proti zadnjici. Drugo, zgornjo, nogo pa iztegni in jo enakomerno dviguj od tal, pazi le, da se z njo nikoli ne dotakneš tal. Po tridesetih ponovitvah pa to ponovi še z drugo nogo. Če boš to naredila vsak dan, morda tudi večkrat na dan, boš za mišice naredila veliko. 

Preprosta in dostopna pa je tudi 'hoja po stopnicah'. To vajo si lahko predstavljaš popolnoma dobesedno. Torej tako, da hodiš po stopnicah. Lahko stopaš na stopnico in na to nazaj na tla in to izmenično ponavljaš. Če doma nimate stopnic, pa si pomagaj s pručko. 

Počepi in kolesarjenje pa sta dve stvari, ki bosta pri nogah vedno dobrodošli. 

prejšnji članek
Ta črta napoveduje dolžino tvojega življenja
Moj life
Ta črta napoveduje dolžino tvojega življenja
naslednji članek
Hitro in neboleče
Lepotičenje
Hitro in neboleče
Preberite tudi