Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Odlične vaje za bolj privlačno zadnjico

4. 8. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
pocepi
Si pripravljena na poletje?

Ker je dopust že tik pred vrati, moraš poskrbeti za to, da bo tvoja zadnjica v tistih novih kopalkah, oziroma v novem paru kratkih hlač, videti kar se da dobro. Seveda ne moreš narediti čudežev. Ti pa lahko nekatere vaje pomagajo pri oblikovanju in učvrstitvi. Ti pa se boš ob tem zagotovo počutila bolje.

Zanimivo je, da so vaje za lepo in čvrsto zadnjico predvsem zelo preproste. Kljub temu pa se jim velikokrat izogibaš. Če ti izdamo, da jih lahko večino počneš v zavetju svoje sobe, le nekaj časa si moraš vzeti, se boš zagotovo prej odločila za izvedbo le teh. 

1. Uležeš se s hrbtom na tla, noge pokrčiš tako, da imaš podplate na tleh in rahlo narazen, kolena naj bodo v širini tvojih  bokov. Iz tega položaja pričneš dvigovati zadnjico in ob tem stisneš mišice v njej. Poskrbi, da bo zgornji del hrbta ostal na tleh, prav tako tvoje roke in podplati. Ko boš to osvojila, lahko dodaš eno iztegnjeno nogo, druga pa naj ostane s podplatom na tleh. 

2. Postaviš se na vse štiri. Dlani naj bodo na tleh in roke iztegnjene, kolena naj bodo na tleh, noge pa v pravokotnem položaju. Iz tega položaja prični s premikanjem nog. Ali iztegnjena noga nazaj, ali rahlo pokrčena noga vstran. Na to zamenjaj nogi. Ko ti bo to postalo prelahko, se postavi na iztegnjene noge, tako da se tal dotikaš zgolj z dlanmi in konicami prstov na nogi. 



3. Različni počepi so odlična in predvsem tista vadba, ki jo zagotovo poznaš. izvajaš jih lahko v različni nožni širini, pričneš v širini svojih bokov. Bodi pazljiva na to, da so podplati rahlo obrnjeni navzven in da s koleni slediš konicam prstov na nogah, paziš, da jih ne prevračaš. Zadnjico spustiš nazaj, kot da bi se usedla. Lahko delaš enakomerne počepe, se zadržiš v spodnjem položaju, ali pa v tem položaju rahlo zibaš gor in dol. 

Za bolj privlačno zadnjico in predvsem večjo samozavest tik pred poletjem. 



prejšnji članek
To te bo nasmejalo do solz
Moj life
To te bo nasmejalo do solz
naslednji članek
Kako naj vem, ali sem mu všeč, ko pa ne želi govoriti z mano?
Moj life
Kako naj vem, ali sem mu všeč, ko pa ne želi govoriti z mano?
Preberite tudi