Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Tako do privlačne zadnjice

11. 1. 2017; 02.08
Avtor: K.M.
TD_SquatChallenge_1
Preproste vaje, a vidni učinki.

Se tudi tebi zdi, da je tvoja zadnjica nekoliko izgubila svojo privlačno obliko. Predvsem, če ne uživaš v športnih aktivnostih in če k temu prišteješ še vse  pojedine, je to zelo verjetno. Vseeno pa brez panike. Že z nekaj čisto preprostimi vajami, lahko tvoja zadnjica še pred poletjem ponovno postane privlačna. Preveri, kako. 

Sploh ne bomo govorili o tem, da moraš zmanjšati vnos sladkorja, slabih maščob in soli, saj to tako že veš. Zate smo pripravili opravila, ki bodo tvojo zadnjico spravila v formo. 

Najboljši so počepi, vendar jih moraš izvajati pravilno. Noge lahko stojijo nekoliko bolj skupaj, ali pa bolj narazen. Pomembno je, da gredo tvoja kolena v smeri konic prstov in da jih ne prevračaš navznoter. Hkrati je pomembno, da je tvoj hrbet vedno vzravnan in da se med izvajanjem počepov ne priklanjaš. Ko se spuščaš, mora biti občutek tak, kot da se boš usedla na stol. Pazi na kolena, ne smejo iti pretirano čez prste na nogah, zaradi gibčnosti pa tudi ni tako zelo narobe, če kdaj pa kdaj gredo. Samo ne pretirano. 
Pazi na stiskanje mišic v zadnjici, ko se dviguješ. 


Odlična je tudi vadba s hula hoop obroči, ali pa že ples sam po sebi. Vadba z obroči je boljša samo zato, ker z njimi nadzoruješ gibanje bokov, bolj kot se premikaš, dlje bo obroč ostal na tvojem telesu. To pa pomeni, da ob tem delajo tudi tvoje mišice na zadnjici in bokih, to pa je nekaj, kar si zagotovo želiš. 

Dotikaj se prstov na nogah. Tvoje noge naj bodo iztegnjene, ti pa se počasi spuščaj do prstov. Če se jih ne moreš dotakniti, potem sta tvoja razgibanost in mišična fleksibilnost res slaba. To ponovi večkrat in vsak dan. Počasi moraš priti vsaj do točke, ko se z rokami dotakneš prstov in jih celo primeš. Tvoje mišice in telo se bodo raztegnile. Vadba pa bo še bolj učinkujoča. 




prejšnji članek
Zapelji ga z očmi
Lepotičenje
Zapelji ga z očmi
naslednji članek
Zasij v vsej svoji lepoti
Moj life
Zasij v vsej svoji lepoti
Preberite tudi