reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Vadba, ki bo oblikovala tvoje telo

21. 1. 2017; 11.41
Avtor: K.M.
spin_prod_669742001
Otroško igrivost vnesi v športno aktivnost.

Ena izmed možnosti telesne aktivnosti je zagotovo tek. Je poceni, dostopen vsem in je vadba, ki poživi celotno telo. Edina težava je v tem, da se lahko med njim pričneš dolgočasiti. Zato je tu aktivnost, ki ti je popoldneve skozi igro krajšala že v otroštvu, zagotavljamo pa ti, da je odlična za celotno telo. 

Poskoki s kolebnico. Tako je. Se spomniš, kako si se pred leti s kolebnico zabavala? Koliko poskokov zaporedoma si naredila? 
Ta otroška zabava, naj sedaj postane tvoja verzija telesne aktivnosti. Poleg tega, da je vadba s kolebnico zares poceni, saj lahko uporabiš že preprosto, a malce bolj kompaktno vrv, je tudi zelo efektivna. Pri kolebnici moraš paziti predvsem na to, da je dovolj dolga, kar pomeni: dvojna razdalja od stopal do pazduhe. 

Zakaj gre za odlično vadbo?
Z njo se lahko ukvarjaš ne glede na to, kakšna je tvoja telesna pripravljenost, saj si jo lahko popolnoma prilagodiš. Dvigne tvoj srčni utrip in je hkrati najhitrejša in najbolj efektivna kardio vadba. Ker si skoncentrirana, je tvoja vadba še boljša, saj se resnično osredotočena na vsako stvar, ki jo narediš. Nenazadnje pa je ta vadba zelo raznolika, kljub temu, da gre 'zgolj' za otroško igro. 

Že kaj skačeš?
prejšnji članek
Nega za zdravo srce
Moj life
Nega za zdravo srce
naslednji članek
Način ličenja, ki je zavzel Instagram
Lepotičenje
Način ličenja, ki je zavzel Instagram
Preberite tudi