Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Se ne moreš upreti lakoti?

6. 1. 2017; 04.50
Avtor: Ana K.
Close-up-of-a-woman-eating-a-large-piece-of-cake
S temi triki bo to enostavnejše.

Se soočaš s tem, da si neprestano lačna? Te že nekaj minut po obroku napade lakota in ne veš več, kaj narediti? Ne skrbi. Velikokrat natopi obdobje, ko smo bolj lačni kot običajno. Lep primer tega je v času menstruacije. Če si želiš pretentati to nadležno lakoto, poskusi s tremi preprostimi triki. Boš videla, da deluje.

Jej počasi in pravilno
Izogibaj se kokicam in čipsu med gledanjem televizije. Takrat namreč sploh nimaš občutka, koliko si pojedla, a si takoj za tem ponovno lačna, ker te tovrstna hrana enostavno ne more nasititi. Torej, uživaj v hrani, ko ješ zajtrk, kosilo in večerjo. Jej večkrat po malo, zdravo, počasi in pravilno. Boš videla, da te bo to hitreje nasitilo.

Pij veliko vode
Ko te bo pograbila lakota, raje kot da posežeš po čokoladi, spij kozarec vode. Le-ta ti bo dal občutek sitosti vsaj za nekaj časa. Če pa se boš naveličala vode, posezi po sadju in zelenjavi. Tako boš zaužila veliko vitaminov, ki jih tvoje telo še kako potrebuje.

Telovadi
Poskusi se čim več gibati. Po intenzivni vadbi nam namreč ne paše toliko jesti. Na ta način boš z lahkoto pretentala svoj želodček. Seveda pa potem vseeno ne pozabi jesti. Poskusi s solato, vlakninami, pustim mesom. Izgubljeno energijo moraš seveda nadoknaditi.

prejšnji članek
TEST: Kateri šport je zate?
Obsedena!
TEST: Kateri šport je zate?
naslednji članek
Kar dva nova singla Eda Sheerana
Obsedena!
Kar dva nova singla Eda Sheerana
Preberite tudi