Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ideja za pod novoletno smrečico!

28. 12. 2016; 05.30
Avtor: Promocijsko sporočilo
xmas_lenovo_1
Herojski računalniki z Windows 10, s katerim bodo tvoje naloge in opravki enostavnejši in hitreje rešeni, prosti čas pa občutno zabavnejši.

Veseli december je eden najlepših, a hkrati najbolj stresnih delov leta, saj s sabo prinese številne zabave in srečanja z družino in prijatelji, pa tudi mrzlično nakupovanje daril zanje, zato je še posebej dobrodošel vsak namig, kako lažje in boljše upravljati s svojim časom. Velikokrat pa moraš tudi sama povedati svojo željo in mi imamo idejo zate! 

Kot pionirsko podjetje na področju informacijske tehnologije se stiske s časom zaveda tudi Microsoft, ki zdaj predstavlja revolucionarne naprave z vrhunskim operacijskim sistemom Windows 10, s katerimi boš med obveznostmi vijugali kot pravi heroj. Med njimi še posebej izstopajo herojski računalniki HP Spectre x360, Asus Zenbook Flip UX360 in Lenovo Yoga 910, ki vam bodo izdatno olajšali spoprijemanje s takimi in drugačnimi nalogami.

Naprave z operacijskim sistemom Windows 10 zmorejo več, z njimi pa boš več zmogla tudi ti, pa naj gre za praznične nakupe, sproščeno druženje z najbližjimi ali nepričakovane šolske obveznosti. Hitro, napredno in varno delovanje ti omogoča personalizirano organizacijo dela, skorajda neomejene možnosti prilagajanja pa olajšajo in nadgradijo celotno uporabniško izkušnjo. Herojske naprave uspešno zadovoljujejo potrebe nekoliko zahtevnejših uporabnikov, zato so hkrati tudi idealno novoletno darilo. Zakaj si jih ne bi zaželela za pod novoletno smrečico? 

prejšnji članek
Odlična darila za športne navdušence
Obsedena!
Odlična darila za športne navdušence
naslednji članek
Za obraz uporabljaj le najboljše
Lepotičenje
Za obraz uporabljaj le najboljše
Preberite tudi