Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

S temi aplikacijami bo komunikacija še lažja

25. 10. 2016; 03.30
Avtor: K.M.
iphonedopisovanje
Tokrat smo zate izbrali nekaj aplikacij, ki so nujno potrebne za boljšo komunikacijo.

Morda ti bodo pomagale pri družabnih omrežjih ali pa boš z njihovo pomočjo ostala v stiku s kakšno prijateljico ali fantom, ki si ga spoznala na zabavi. Dekleta moramo predvsem klepetati! Zato so te aplikacije idealne, saj moramo svoje veščine nenehno uriti.

Messenger


Skoraj prepričani smo, da imaš na telefonu naloženo aplikacijo Facebook. Messenger pa ti bo pomagal pri lažji komunikaciji prek zasebnih sporočil. Stvar je preprosta: naložiš si jo na telefon, potem se bo sama povezala s tvojim računom na Facebooku in prenesla vse tvoje zasebne pogovore. Videla boš, kdo uporablja aplikacijo ali kdo je dosegljiv na Facebooku. Za to pa se ti ne bo treba prijavljati vanj. Komunikacija bo potekala podobno kot pri SMS-sporočilih, videti pa bo tako, kot če bi se pogovarjala prek Facebooka. Super!
Pages+
Ta aplikacija je nujna, če upravljaš kakšno stran na Facebooku. Morda šolsko skupino, stran svojega društva, blog … Se ti je že kdaj zgodilo, da si kaj objavila kot ti, in ne pod imenom skupine? To se zgodi velikokrat, kadar ne uporabljamo te aplikacije. Zato je ta še kako potrebna. Ko se vanjo prijaviš, vidiš, kdo je pisal v skupino, kdo je kaj všečkal, preverjaš lahko statistiko, nastaviš objave … Hkrati lahko hitro prestopaš med različnimi skupinami, katerih skrbnica si.
Flipboard
Gre za popolnoma tvojo stran. Na njej si urediš svoj pogled na različne stvari. Urediš lahko recimo svoje prednostne teme, ki jim želiš slediti. Od revij pa tja do blogov. Hkrati lahko stran povežeš z recimo Twitterjem in Instagramom. Ko se boš vpisala, boš takoj videla zadnje zgodbe, ki so jih objavili tvoji prijatelji. Če te bo kaj podrobneje zanimalo, boš samo kliknila in že boš videla podrobnosti.
InstaCollage
Včasih imamo takšne težave s fotografijami, ki jih želimo objaviti na Instagramu. Nikoli ne ujamemo pravih mer, kombinacija nam ni všeč, okvir je prevelik, razmiki premajhni … Aplikacija InstaCollage ti bo pomagala, da boš ustvarila različne kolaže fotografij. Fotografije so lahko enakih velikosti ali pa k eni glavni dodaš več majhnih. Igraš se lahko z oblikami in pozicijami. Hkrati lahko spreminjaš tudi okvirje, spremeniš barve, dodaš besedilo, prilepiš še kakšnega smeška in vse skupaj z lahkoto deliš na družabnih omrežjih ali prekopiraš v Instagram.

prejšnji članek
''Bila sem brezdomka''
Obsedena!
''Bila sem brezdomka''
naslednji članek
Njegovo delovanje te mora zanimati!
Moj life
Njegovo delovanje te mora zanimati!
Preberite tudi