900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Bo ta aplikacija res objavila tvojo telefonsko številko?

27. 11. 2016; 08.01
Avtor: K.M.
whatsapp-phone-number
Preplah med uporabniki!

Si tudi ti uporabnica priljubljene aplikacije WhatsApp, ki je zelo podobna aplikaciji Viber? Potem te sledeča novica ne bo razveselila. V javnost so namreč prišle informacije, da naj bi ta aplikacija sedaj tvojo številko delila s Facebookom in posledično ...



WhatsApp je aplikacija, preko katere lahko s pomočjo brezplačnega wifi omrežja komuniciraš popolnoma brezplačno. Od klicev, sporočil do glasovnih sporočilc. Sedaj pa je v javnost prišla novica, da bo ta aplikacija, v katero se moraš vpisati s svojo telefonsko številko, le-to delila s Facebookom, posledično pa tudi s širšo javnostjo. 

Facebook je aplikacijo kupil leta 2014 in zagotovo si opazila, da te ravno to priljubljeno družbeno omrežje večkrat povpraša po tvoji telefonski številki. Sedaj pa so jo z aplikacijo WhatsApp tudi dobili. Pravijo, da je vse skupaj zgolj v oglaševalske namene in da Facebook dejansko tvoje telefonske številke ne bo delil z drugimi uporabniki, oziroma ti na tvojo številko ne bo pošiljal oglaševalskih sporočil. A je ta novica vseeno sprožila kar nekaj negodovanja, saj sta obe strani izigrali svoje uporabnike. Zato številni menijo, da to lahko storita še enkrat. 

Zaenkrat si lahko še brez panike, a vseeno preveri svoje nastavitve zasebnosti na Facebooku! 


prejšnji članek
S to metodo preprosto do zdravja
Obsedena!
S to metodo preprosto do zdravja
naslednji članek
Na zmenku ne smeš dopustiti nasilja
Moj life
Na zmenku ne smeš dopustiti nasilja
Preberite tudi