reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zdaj lahko v tej knjižni uspešnici uživaš tudi v slovenskem jeziku

8. 3. 2017; 01.00
Avtor: K.M.
taknjigateljubi
Obožuješ vlogerja PewDiePieja?

Pri založbi Učila International je izšla slovenska različica knjige priljubljenega vlogarja, Ta knjiga te ljubi (This book loves you). 

''Pred nekaj leti sem na twitterju izvedel, da je eden od oboževalcev vzel enega od mojih tvitov in ga spremenil v čudovito sliko z modrostjo. Šlo je za modrost, ki sem jo napisal kot parodijo na vse tiste strašne bisere modrosti, ki krožijo po internetu. In tako sem se zavedel, kako velik vpliv imajo moji čudoviti umotvori. Kaj kmalu mi je postalo jasno, da ljudje nujno potrebujejo moja razmišljanja. Toda, ali je svet pripravljen na takšno razsvetljenost?


Priznati moram, da nikoli nisem razumel, kaj je namen teh modrosti. Če bi upošteval polovico stvari, ki jih preberem na spletu, bi bil danes nekje čisto drugje. Še več, če bi upošteval splet, bi se moje življenje kar hitro in temeljito iztirilo. Ampak kljub temu splet še vedno na ves glas kriči ključne besede za navdihovanje ljudi: sreča, vztrajaj, pozitivnost, dobrota. Zakaj me neznanci zbadajo s stvarmi, ki jih ne morem imeti? Kdo so ti sadistični in domišljavi avtorji spletnih modrosti?

In tako sem za štos sklenil, da bom napisal knjigo navdihujočih modrosti. Čisto pravo knjigo, polno PewDiePiejevih modrosti. Ali lahko upam, da vas bo spodbudila, vam vlila poguma in moči, da boste zaživeli polno življenje? Vam bo mogoče pomagala, da boste tiste navdihujoče modrosti na spletu odslej brali z malo večjimi zadržki? Ali pa vam bo le krajšala čas med napornim izločanjem blata, na katerega vas bo med branjem pritisnilo?''

prejšnji članek
Vedno športna pomlad
Lepotičenje
Vedno športna pomlad
naslednji članek
Všeč sta mi dva sošolca, ki sta najboljša prijatelja
Moj life
Všeč sta mi dva sošolca, ki sta najboljša prijatelja
Preberite tudi