stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zayn je naredil nekaj, kar od njega nisi pričakovala

22. 10. 2016; 05.15
Avtor: K.M.
zaynknjiga
Prvega novembra letos te čaka presenečenje, ki ti ga pripravlja Zayn Malik!

Zayn Malik ima še iz časa, ko je svetovnim lestvicam kraljeval s skupino One Direction, številne oboževalke in oboževalke. uspeha pa mu tudi po odločitvi za samostojno kariero ne moremo očitati. Sedaj pa boš tega priljubljenega izvajalca spoznala še v čisto novi luči. 

Zayn je na svojem Facebook profilu namreč razkril, da bo 1. novembra na prodajne police v angleškem jeziku prišla njegova prva in edina uradna knjiga, ki seveda govori o ... Zaynu Maliku seveda. Gre za fotografsko popotovanje po njegovem življenju v obdobju po tem, ko je zapustil skupino One Direction. 

Zayn se ti bo razkril s kolekcijo misli, inspiracij in še nikoli videnih osebnih fotografij. Zayn je po tem, ko je zapustil skupino, s svojim albumom Mind of Mine postal eden izmed najbolj priljubljenih samostojnih izvajalcev, saj je s svojimi pesmimi prekosil celo nekdanjo zasedbo. Sedaj pa ti bo prvič predstavil intimen album svojega zasebnega življenja.

Knjiga bo vsebovala več kot sto barvnih fotografih, njegovih zapiskov, risb, besedil pesmi in osebnih zgodb. Preko nje boš spoznala najbolj zasebne momente, občutke in njegov pogled na slavo, uspeh, glasbo in samo življenje. 

Njegovo drugo poglavje, ki ti ga bo skozi knjigo predstavil kar sam. 

prejšnji članek
Vse za popolne obrvi
Lepotičenje
Vse za popolne obrvi
naslednji članek
Knjiga za vse samske
Obsedena!
Knjiga za vse samske
Preberite tudi