Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Top 5 kriminalk, ki so obnorele svet

26. 9. 2016; 10.38
Avtor: Ajda P.
dvojnica-naslovnica
Se ne moreš odločiti kaj bi počela ob hladnih jesenskih večerih? Pusti se zapeljati peti kriminalkam, ki te bojo popolnoma obsedle.

Pripravi si dober kakav, zavij se v odejo in pusti, da te naslednjih pet kriminalk odpelje v svet skrivnosti, zapletov in presenečenj.

Tess Gerritsen: Dvojnica

Ob vrnitvi domov dr. Mauro Isles pred domom pričaka policija. V spredaj parkiranem avtomobilu so našli umorjeno žensko, ki ji je na las podobna, vse do najbolj intimnih podrobnosti. Kar je še bolj razburljivo, je odkritje, da si delita tudi datum rojstva in krvno skupino. Ker takšna podobnost nikakor ne more biti naključna, se dr. Isles odloči raziskati njeno preteklost in kaj kmalu odkrije do sedaj tudi njej neznane podrobnosti iz svojega otroštva. Njena preiskava umora se prelevi v vznemirljivo in nevarno vrnitev v preteklost, polno temnih skrivnosti.

Jo Nesbø: Brezskrbno

Varnostne kamere ujamejo moškega, ki vkoraka v oselsko banko, ženski za okencem prisloni pištolo na glavo in ukaže, naj šteje do petindvajset. Ker svojega denarja ne dobi pravočasno, pritisne na sprožilec, moški pa skupaj z dvema milijonoma norveških kron izgine brez sledu. Po pijani noči z nekdanjim dekletom Anno se Harry Hole zbudi v svojem stanovanju brez mobilnega telefona in brez spomina na prejšnjo noč. Še isti dan najdejo Annino truplo, Harry pa postane glavni osumljenec v primeru, ki ga vodi njegov osovraženi nasprotnik Tom Waaler. Med tem se surovi bančni ropi nadaljujejo, kar vodi Holea iz oselskih ulic v soparno Brazilijo s poskusom, da bi rešil dva primera in opral svoje ime.

Chris Carter: Krvnik

Pod oltarjem v cerkvi najdejo obglavljeno truplo duhovnika. Vse kaže, da gre za obredni umor, saj je truplo postavljeno v poseben položaj, noge so iztegnjene, roke pa prekrižane na prsih. Ko se zgodijo novi umori, detektiv Robert Hunter ugotovi, da so vse žrtve umrle strašne smrti, povezane s tem, česar jih je bilo najbolj strah. Njihove največje nočne more so se torej uresničile. Toda kako je lahko morilec zanje sploh vedel?

Flynn Gillian: Ni je več

Nickova žena Amy skrivnostno izgine prav na dan njune pete obletnice poroke. Policija sumi Nicka, njeni prijatelji zatrjujejo, da se ga je bala, a da je tudi ona imela svoje skrivnosti. Nick policiji preda svoj računalnik, skrivnostni klici na njegov mobilni telefon pa ga spravljajo ob živce. Nikakor mu ne gre v glavo, kaj bi se sploh lahko zgodilo z njegovo prelepo, perfekcionistično ženo, ki ga, zdaj ko je brezposelen, še vedno vzdržuje z denarjem iz svojega skrbniškega fonda, ki sta ji ga zagotovila njena premožna starša.

James Patterson: Jaz, Alex Cross

Rojstnodnevno zabavo pri Crossovih doma zmoti telefonski klic: Crossovo nečakinjo Caroline Cross so našli umorjeno. Alex Cross in detektivka Brianna Stone se pri preiskavi znajdeta v svetu zelo pomembnih, zelo zaščitenih in zelo nevarnih ljudi iz visokih krogov, kjer je gotovo le to, da so za varovanje svojih skrivnosti pripravljeni storiti prav vse.

prejšnji članek
Njena mama je nakupovala nosečniške pripomočke
Obsedena!
Njena mama je nakupovala nosečniške pripomočke
naslednji članek
Zvezdnica Moderne družine pokazala svoj dom
Obsedena!
Zvezdnica Moderne družine pokazala svoj dom
Preberite tudi