Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Knjiga za vse samske

22. 10. 2016; 02.45
Avtor: K.M.
divjawild
Če iščeš čtivo in si samska, te bo ta knjiga spravila v še boljšo voljo.

Ves čas ti predstavljajo knjige in vsebine za zaljubljene. Tokrat pa imamo zate idejo, če si samska. Pa ne za to, da bi iskala ideje, kako osvojiti kakšnega fanta, ampak zgolj knjiga kot inspiracija za vse, ki znate uživati v samskem življenju. 

Govorimo o knjigi Wild, oziroma Divja, ki je pravi manifest samskemu, oziroma bolje rečeno odločnemu in samostojnemu življenju mlade ženske. 

"Ženska s praznino v srcu. To sem bila." Tako se opiše Cheryl, ki je 22-letna izgubila mamo, družino in sebe.
Bolečino je zatirala z begom v različne omame, kmalu pa je sprevidela, da ji taka pot ne bo prinesla miru. V trenutku brezupa je sklenila, da se bo podala na mogočno Pacifiško gorsko pešpot, dolgo 1800 km, ki vodi skozi puščave, po zasneženih vrhovih in nedotaknjenih gozdovih zahodnega roba ZDA.
Šla je sama, brez pohodniških izkušenj, v času, ko si je lahko pomagala samo s papirnatim vodnikom in ustnim izročilom, saj je bil internet še v povojih.
Na izjemni turi, ki ji včasih niso bili kos niti veliko trdnejši pohodniki, so jo skušale pasti žive in nežive narave, neizprosne vremenske razmere in Pošast, gromozanski nahrbtnik, ki ga je komajda zmogla dvigniti s tal. Spoznavala je redke pustolovce, gluho samoto, bajno lepoto narave ter na koncu vendarle spoznala in našla – sebe.
Pot do védenja, da zna, da zmore in da se splača živeti, je prelila v doživeto in duhovito pripoved, ki jemlje dih, navdaja s spoštovanjem in kar kliče k temu, da bi podobno pustolovščino doživeli tudi sami.
prejšnji članek
Zayn je naredil nekaj, kar od njega nisi pričakovala
Obsedena!
Zayn je naredil nekaj, kar od njega nisi pričakovala
naslednji članek
Še ena velika vloga za mlado Jennifer!
Obsedena!
Še ena velika vloga za mlado Jennifer!
Preberite tudi