evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Janin Črt prej kot doma opažen v tujini

9. 5. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
skrito-v-raju, aljaž-tepina

Tanja Potočnik in Aljaž Tepina foto: POP TV

Ni skrivnost, niti ne novost, a če slučajno niste vedeli, Aljaž Tepina je v filmu Batman odigral manjšo vlogo. Tokrat ga na domači televiziji spremljamo v vlogi Črta.

Priljubljeni seriji Skrito v raju se je pridružil nov lik, slikar Črt in Janin novi partner, ki ga upodablja igralec in producent Aljaž Tepina. 42-letnega igralca smo v domači produkciji že lahko spremljali, nemara se ga spomnite iz serije Usodno vino, kjer je stopil v čevlje župana Romana Srebotnika, sicer pa je igral tudi v flmu Skriti spomin Angele Vode, pa v kratkem filmu Na pogled.

Tanja Potočnik in Aljaž Tepina foto: POP TV

A bolj kot slednje vas bo zagotovo pritegnil podatek, da je Tepina štiri leta po zavrnitvi na AGRFT potrkal na prava vrata v tujini, sprejeli so ga namreč v londonsko igralsko akademijo Central School of Speech and Drama. Že to je bil častitljiv dosežek, saj je izmed več tisoč prijavljenih kandidatov postal eden izmed 20 izbrancev. Tekom ustvarjanja kariernih korakov v tujini je najbolj opazno sodelovanje v filmu Batman: Vzpon viteza teme, ki sodi med pomembne igralske izkušnje, čeravno je uodobil manjšo vlogo z enostavčnim tekstom. Igralec se lahko pohvali še z vlogami v štirih tujih serijah, med njimi tudi popularno nanizanko Zakon in red (Law & Order).

Kako pa vam je kaj všeč v vlogi Črta?

prejšnji članek
MasterChef: Martina namesto sestavin izbrala vrednote
Resničnostni šovi
MasterChef: Martina namesto sestavin izbrala vrednote
naslednji članek
Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja
Resničnostni šovi
Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja