oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miroslav Škoro z duetom "Zlatne strune" obuja glasbene strasti

28. 4. 2024; 09.00
Avtor: K.M.
Miroslav Škoro

Miroslav Škoro že navdušuje občinstvo. foto: Premier Media Group

Miroslav Škoro, priljubljeni hrvaški pevec z dolgoletno kariero, se je z velikim navdušenjem vrnil na glasbeno prizorišče. V sodelovanju z bendom Barabe je izdal težko pričakovani duet "Zlatne strune", ki že obeta, da bo osvojil srca poslušalcev.

Pesem "Zlatne strune" zaznamuje melodija, ki se takoj usede v uho in obeta, da bo postala stalnica na glasbenih prizoriščih. "To je pesem, ki spremlja zaključek vsakega dobrega druženja, od kluba do praznovanja," je povedal Nenad Ninčević, eden izmed avtorjev. Z močnim emocionalnim nabojem in kombinacijo vokalov Miroslava Škore ter Jerka Fabića, mladega talenta iz benda, pesem prinaša svež veter v svet tamburaške glasbe.

Škoro, ki v svoji karieri ni tujec za uspešnice, razmišlja o nepredvidljivosti glasbenega sveta: "Vedno, ko izdam novo pesem, so pričakovanja velika, a pravi odziv vedno pokaže čas." S svojo skromnostjo in zavezanostjo k glasbi, ki presega generacije, Škoro ostaja eden izmed stebrov domače glasbene scene. "Pesem govori o izgubljeni ljubezni in najdenem veselju, ne glede na okoliščine," pravi Škoro. Z začetnimi takti, ki vabijo k dvigu kozarcev, "Zlatne strune" ponujajo terapevtski odmik od vsakdana s pomočjo glasbe.

Jerko Fabić iz benda Barabe je prav tako delil svoje navdušenje: "Sodelovati z Miroslavom, ki ima za sabo tako izkušnje in uspehe, je čast in izjemna priložnost." Celoten bend, ki ga sestavljajo tudi bobnar Nikola Blažinčić, kitaristi Ivica Petrović in Matija Sremić, basist Matej Filip ter klaviaturist Antonio Marić, pa se strinja s Fabićem. 

Obeti za duet so visoki, saj bosta Škoro in Barabe z "Zlatnimi strunami" nastopila na prihajajočem festivalu CMC v Vodicah, ki bo potekal 8. junija. To bo priložnost, da pesem zaživi v živo in potrdi svoj potencial kot nov veliki hit.

prejšnji članek
Kolo sreče: Sproščena gospa 'okamenela', ko so se prižgale kamere
Resničnostni šovi
Kolo sreče: Sproščena gospa 'okamenela', ko so se prižgale kamere
naslednji članek
Po poti resnice: Zvezdnika serije pokonci držita ljubezen in glasba
Svet slavnih
Po poti resnice: Zvezdnika serije pokonci držita ljubezen in glasba