pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

24. 4. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled

Marjetka Voglar in Rudi Mlakar foto: Planet TV

Današnja epizoda za Rudija in Marjetko ne bo ravno prijetna, a ne glede na dramatične zaplete vas vabimo, da prisluhnite besedam, ob katerih ne boste ostali ravnodušni. Rudi nam je pojasnil, kaj se je zgodilo po porušenem zaupanju.

Minule tedne je bilo prijetno opazovati rast naklonjenosti med Marjetko in Rudijem. Njun odnos je bil v ponos tudi ustvarjalcem oddaje Poroka na prvi pogled, saj so skozi vzoren primer jasno prikazali namen eksperimenta. Žal pa je tekom večernega druženja v klubu prišlo do situacije, ki je zamajala temelje zgrajenega razmerja. Izhod četverice brez spremstva kamer se namreč ni dobro končal, saj so se zgodili trenutki, ki jih tako Marjetka, kot Rudi obžalujeta. Ni pa vse tako črno, kot se zdi na prvi pogled. Čeprav so se Rudiju ob Marjetkinem vedenju prižgali alarmi, nas je znova presenetil z načinom razmišljanja.

Poljub foto: Planet TV

»Po Marjetkinem vedenju so se mi seveda prižgali alarmi, ampak ne v smislu: 'Pusti in pojdi.', ampak v smeri, da potrebuje ob sebi nekoga, da ji pokaze pravo pot. Veliko časa je namreč preživela sama in seveda pride tudi do taksnih situacij. Vzel sem jih pozitivno, saj sem bil ob vseh najinih druženjih prepričan, da ima dober srček in da me lahko ljubi, samo potrpežljiv moram biti in ji dati čas, da se skupaj povzpneva na vrh,« nam je svoj vidik razložil Rudi, ki sicer priznava, da se mu je zaupanje sprva res porušilo, a je tudi v tem našel priložnost za gradnjo še močnejših vezi.

»Veliko sva se pogovarjala in prisluhnil sem ji. Menim, da je prav, da se je to zgodilo, zlasti, ker se nahajamo v eksperimentu, kjer lahko izluščimo, kako nastalo situacijo popraviti. Ni dobro stremeti k temu, da ob prvi krizi stisnemo rep med noge in rečemo: 'Adijo, nisi zame!' Ko vem, da je nekdo željan ljubezni in topline ter ko mu vidim v očeh, da mu je hudo in da ne zna sam naprej …Jaz sem se tako odločil, da ji ponudim roko, da pride na plan tista prava Marjetka, ki ljubi z enim srcem in samo enega človeka. Mene,« je povzel svoje občutke Rudi, ki je lahko s svojim modrim razmišljanjem marsikomu v navdih.

Po razmisleku je sledil preobrat. foto: Planet TV

Rudi Mlakar, 37 let, Maribor foto: Planet TV

prejšnji članek
MasterChef: Za Filipove zgodbe na krožniku 'kriv' Mojmir Štifar?
Resničnostni šovi
MasterChef: Za Filipove zgodbe na krožniku 'kriv' Mojmir Štifar?
naslednji članek
Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu družine
Resničnostni šovi
Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu družine
#nasazenazenska
nasazenazenska