reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zasenčila je filmsko premiero

12. 2. 2016; 10.19
Avtor: K.M.
604190357_FH_3713_6B68606F9467F06362F686FA3F1C9ABF
Zoolander 2.

Po svetu že potekajo svetovne premiere težko pričakovanega filma Zoolander 2, ki bo v Sloveniji prvič predvajan na valentinovo, v nedeljo 14. februarja. Satirična komedija, ki je prvi del doživela že pred petnajstimi leti, je najbolj moden in najlepši film vseh časov. Vseeno pa je glavnega junaka in samo premiero zasenčila lepa Gigi Hadid.

Sredina premiera se je odvijala v velikem slogu, vključevala pa je tudi pravo modno revijo s svetovno znanimi modeli. Številni se strinjajo, da je Gigi Hadid, ki je na njej seveda hodila, zasenčila celotno dogajanje. Skupaj z njo so se po modni brvi sprehodili tudi Derek Zoolander (Ben Stiller) in Hansel (Owen Wilson) skupaj z oblikovalcem Mugatujem (Will Ferrell) ter Penelope Cruz. Rdeča preproga se je tokrat obarvala vijolično in se hkrati spremenila v pravo modno prizorišče, kjer so bile predstavljene modne znamke Alexander Wang, Marc Jacobs, Valentino in Tommy Hilfiger.

Celotno modno dogajanje pa je s svojim nastopom in videzom neverjetno povezala neverjetna Gigi Hadid. Se strinjaš, da je vrhunska?

prejšnji članek
Si samska?
Obsedena!
Si samska?
naslednji članek
Končno je našel pot na velika platna
Obsedena!
Končno je našel pot na velika platna
Preberite tudi