Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Selena zbolela za težko boleznijo

8. 10. 2015; 09.27
Avtor: K.M.
1415280160_selena-gomez-zoom
Mlada pevka Selena je končno spregovorila.

Danes je v svetu medijev odjeknila nadvse žalostna novica o priljubljeni pevki in igralki Seleni Gomez. V intervjuju za ameriško revijo Billboard  je spregovorila o tem, zakaj si je proti koncu leta 2013 in v začetku leta 2014 vzela premor v svoji karieri. Ni šlo za odvisnost od drog, kot so takrat številni namigovali. Novica je še veliko hujša. 



Selena je priznala, da je takrat zbolela za težko boleznijo imenovano lupus. Gre za avtoimunsko bolezen, zaradi katere se lastno telo obrne proti tvojemu zdravju. Simptomi so lahko blagi, recimo utrujenost, pogoste bolezni, po drugi strani pa lahko ta bolezen ogrozi tudi tvoje življenje. 

''Diagnosticirali so mi lupus in šla sem skozi kemoterapijo. Zaradi tega sem si vzela premor. Lahko bi doživela kap. Tako zelo sem si želela reči 'Nimate pojma. Grem skozi kemoterapijo. Ste riti', zaklenila sem se stran od javnosti, vse dokler nisem bila ponovno samozavestna in sproščena.''

Citat se je nanašal predvsem na vse tiste, ki so namigovali, da je odvisna od drug in da se je odpravila na zdravljenje. 


V intervjuju je spregovorila tudi o drugih stvareh, med drugim tudi o tem, da dela že od sedmega leta, je UNICEFova ambasadorka vse od svojega 17 leta in da je razočarana, da mediji namesto o tem pišejo o izmišljenih zgodbah, kot je ta o razlogih za njen premor. 

prejšnji članek
Poslušaj neverjetno balado Demi Lovato
Obsedena!
Poslušaj neverjetno balado Demi Lovato
naslednji članek
Čas je za pogorišče
Obsedena!
Čas je za pogorišče
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska