mir narava
Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete sebi in predelate, kar vas bremeni

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Taylor Swift: Se ji obeta poroka?

2. 10. 2015; 05.29
Avtor: Ana K.
Javnost so preplavile govorice, da se bo zvezdnica poročila.

Taylor Swift in Calvin Harris sta eden izmed najbolj priljubljenih ameriških zvezdniških parov. Prvič sta stopila v javnost kot par pred približno enim letom. Govori pa se, da bosta v njuni zvezi naredila korak dlje in se poročila. So govorice resnične?

Zvezdnika si v javnosti velikokrat izkazujeta ljubezen. To med drugim dokazujejo številna medsebojna sporočila preko družbenih omrežij. Pred dnevi pa se je kar naenkrat začela širiti govorica, da se bo slavni par poročil. Temu se ne bi čudili, saj nismo nikoli do sedaj zasledili, da bi imela kakšne težave v razmerju. Nasprotno, vedno se podpirata in stopita v bran drug drugemu, ko kdo izmed njiju potrebuje pomoč . Ampak, vseeno menimo, da je potrebno govorice jemati z rezervo, saj niso uradno potrjene.

Taylor se je na govorice hitro odzvala in nam kljub njeni objavi na Twitterju pustila rahel dvom. Zapisala je:

»Kaj pravijo mediji, da počnem: Kupujem dvorec v Beverly Hillsu, se poročam na angleškem gradu … Kaj pa dejansko počnem? Imam nastop v St.Louisu.«

Kot vidiš zvezdnica ni dobesedno zapisala, da se ne bo poročila. Povedala je kaj trenutno počne in da to ni poroka. Ni pa zapisala, da poroke tudi v bližnji prihodnosti ne bo. Nam je s tem dala dodatno uganko ali je želela s svojo izjavo končati govorice o poroki? Presodi sama.

Lahko pa ti zaupamo še to, da številni oboževalci že pobirajo stave glede datuma poroke. Zabavno, kajne?

prejšnji članek
Z njo bo vse lažje
Obsedena!
Z njo bo vse lažje
naslednji članek
Selena je poskrbela za presenečenje
Obsedena!
Selena je poskrbela za presenečenje
Preberite tudi