favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zvezdnica usodnega vina je bila nekoč ...

17. 10. 2016; 11.25
Avtor: K.M.
uvodna (1)
Se je še spomniš?

Pisalo se je leto 2008, ko je takrat šele štirinajstletna Ljubljančanka Inja Zalta postala zmagovalka najstniškega izbora za najboljšo, najbolj simpatično in preprosto top najstnico. Sedaj pa je to isto dekle zelo uspešno v medijskem svetu. Preveri, kaj ji je v zadnjih osmih letih uspelo in se prepričaj, da se ti prijava resnično splača!

"Po tiho sem mislila, da lahko zmagam, vendar tega nisem povedala na glas. Zmage sem zelo vesela in mi zares veliko pomeni," je tik po zmagi povedala Inja. Sedaj pa nam je zaupala, kaj ji je v naslednjih letih prinesla zmaga. ''Naslov mi ni veliko pomenil, saj zmage tudi nisem pričakovala. Se mi je pa zdelo fajn (smeh). Od takrat naprej so me začeli klicati za dela, predvsem za fotografiranja. Na začetku sem veliko delala tudi zastonj, si počasi nabirala izkušnje. Sledili so vse večji projekti in s tem je to tudi postala moja služba. Seveda sem istočasno hodila tudi v šolo.''

Inja je v teh letih postala ena izmed najbolj priljubljenih modelov, obraz številnih znamk in je že večkrat krasila številne naslovnice. Najbolj pa si jo zagotovo spoznala v vlogi Nine v priljubljeni slovenski seriji Usodno vino, ki se to jesen na male ekrane vrača z novo sezono. ''Uživam v tem, dobro se počutim ob koncu dneva, ko sem izčrpana in vem, da sem dobro opravila svoje delo,'' je Inja izdala svoje občutke po koncu snemalnega dne. 

Spodaj pa si oglej fotografije Inje, ko je leta 2008 zmagala na najstniškem izboru. 

Od nekdaj je vedela, da bo postala umetnica.

Od nekdaj je vedela, da bo postala umetnica. foto: Pro Plus

Inja leta 2008.

Inja leta 2008.

Inja leta 2008 ...

Inja leta 2008 ...

prejšnji članek
Tvoja soba, tvoje kraljestvo
Tvoja soba, tvoje kraljestvo
naslednji članek
Sta skupaj v Londonu?
Obsedena!
Sta skupaj v Londonu?
Preberite tudi