900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Popoln poletni pobeg

27. 8. 2016; 11.55
Avtor: K.M.
Cinque-Terre-543346429
Iščeš idejo za izlet, odpravi se v sosedno Italijo!

Če bi rada pred pričetkom novega šolskega leta še izkoristila nekaj poletja, potem se moraš odpraviti na vsaj kakšen izlet. Mi smo se naravnost zaljubili v to destinacijo, ki te bo zagotovo prepričala s svojo butično lepoto.



Govorimo o petih slikovitih vaseh, ki se nahajajo na osemnajst kilometrskem pasu Ligurskega morja v Italiji. Kombinacija številnih zalivov, plaž, vinogradov, strmega reliefa in petih vasic je naravnost čarobna. Ravno zaradi lokacije so se vasice obdržale že vse od 11. stoletja in spadajo pod Unescovo zaščito. Govorimo o  vasicah Cinque Terre!



Zaradi neverjetne slikovitosti ravno te vasice velikokrat najdejo svojo pot v umetnost. Tako si jih lako že velikokrat videla upodobljene na različnih slikah, ali pa te je ena izmed njih pozdravila z naslovnice kakšne knjižne uspešnice. Zagotovo ne smeš pozabiti poizkusiti njihovega edinstvenega sladoleda narejenega s pomočjo domačega medu, ki je pridelano na tem področju. Na izlet pa se odpravi v dobri obutvi, da si boš lahko ogledala čisto vsak skrivni kotiček. 

Romantično, slikovito, obmorsko, zgodovinsko in preprosto prečudovito! 

prejšnji članek
S preprostim receptom do takih nog!
Lepotičenje
S preprostim receptom do takih nog!
naslednji članek
Končno si dočakala njihov prvi singel
Obsedena!
Končno si dočakala njihov prvi singel
Preberite tudi