stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Bi se razvajala tu?

26. 5. 2016; 07.24
Avtor: K.M.
Thalasso Spa Lepa Vida_foto arhiv Soline
Neverjetno razvajanje in to kar v Sloveniji.

Če si želiš tistega pravega in idiličnega razvajanja, potem se ne rabiš odpraviti predaleč. Pravi raj se skriva tudi v Sloveniji, povezan pa je še z našo kulturno dediščino in zgodovino. 

Govorimo ti o neverjetnem Thalasso Spa Lepa Vida sredi solinskih polj, ki ti poleg kopanja v bazenu z morsko vodo nudi tretmaje s solinskim blatom in slanico – matično vodo, ki sta s strani Ministrstva za zdravje priznana kot naravna zdravilna dejavnika. Tako so ti na voljo storitve za razvajanje, kot so solni pilingi in masaže ter posebni programi, kot so programi za razstrupljanje, sprostitveni programi, programi za krepitev odpornosti … Terapevti so osredotočeni na izkoriščanje darov morja, ki krepčilno delujejo na telo, v organizmu vzpostavljajo ravnovesje, mu vračajo energijo ter hranijo in obnavljajo kožo.

Thalasso Spa Lepa Vida, ki leži v severnem delu Krajinskega parka Sečoveljske soline in ki je edinstveni sprostitveni center na prostem, pričenja s poletno sezono. Thalasso Spa Lepa Vida tako svoja vrata ponovno odpira v petek, 27. maja, v primeru lepega vremena pa bo na začetku sezone za obiskovalce odprt vsak dan med 10. in 18. uro.

Pravi raj za razvajanje. Se strinjaš?


prejšnji članek
Calvin se počuti hvaležnega
Obsedena!
Calvin se počuti hvaležnega
naslednji članek
Jutri je čas za veliki finale
Moj life
Jutri je čas za veliki finale
Preberite tudi