Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ed Sheeran podira vse rekorde

13. 3. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
ed-sheeran-song-of-the-year

.

Izid novega albuma Eda Sheerana, ki nosi naslov Divide, so vnovič zaznamovali presežniki in nepredstavljiv uspeh.

Tokrat je premagal svoje lastne rekorde, ki jih je postavil ob lansiranju prvih dveh singlov, ki sta napovedovala album. Skladbi Shape of You in Castle on the Hill sta se v zgodovino zapisali tudi zaradi neznačilnega hkratnega lansiranja obeh singlov, ki pa sta kljub temu vsak zase premagala vse tekmece.

Spotify, pri nas žal še ni dostopen, je samo 3. marca, ko je album izšel, zabeležil 68.7 milijonov streamov albuma, kar je za skoraj 30 milijonov preseglo stari rekord, ki ga je postavil izid zadnjega albuma izvajalca The Weeknd. Na za naše tržišče bolj splošno uporabljenem YT je skaldba Shape of You že presegla 300 milijonov ogledov. Število predvajanj njegovih skladb v enem dnevu na streaming platformah pa preseneča prav vse, saj Edov uspeh presega rezultate drugih najbolj uspešnih izvajalcev za več kot dvakrat.

Uspeh izvajalca jasno kaže na to, da je njegova glasba ta hip najbolj seksi in najbolj trendi, hkrati pa tudi, da so platforme za digitalni nakup albumov in skladb najbolj vroča mesta za glasbeni shopping.

prejšnji članek
Okusna in zdrava malica
Moj life
Okusna in zdrava malica
naslednji članek
Čevlji, ki jih boš nosila to pomlad!
Lepotičenje
Čevlji, ki jih boš nosila to pomlad!
Preberite tudi