reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kdo so najboljši britanski glasbeniki?

16. 1. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
one direction brits

foto: Profimedia

22. februarja bo na sporedu podelitev britanskih glasbenih nagrad, v javnosti pa so bili končno razkriti vsi nominiranci.

Med številnimi glasbeniki, ki prihajajo iz Velike Britanije, so med letošnjimi nominiranci tudi glasbeniki, kot so Zayn Malik, njegova nekdanja skupina One Direction in dekliška zasedba Little Mix. Največji boj med njimi se bo odvil v kategoriji za najboljši video, kjer so nominirani vsi našteti. 

Zayn si je nominacijo zaslužil z videospotom Pillowtalk, skupine One Direction z videom za pesem History in dekleta iz skupine Little Mix z videom za pesem Hair. 

To je pa tudi edina nominacija za skupino One Direction. Zayn je nominiran še za pesem leta, kjer so nominirane tudi Little Mixice, ki so si prislužile še nominacijo za najboljšo britansko glasbeno skupino. 

Zaenkrat pa je že znan vsaj en zmagovalec. Nagrado za ikono v britanski glasbeni industriji bo na prireditvi namreč dobil Robbie Williams, čast pa bo bo izkazala njegova nekdanja skupina, Take That. Med glasbenimi nastopi pa bodo 22. februarja zagotovo Little Mix, The 1975 in Emeli Sandé

prejšnji članek
Je ta pesem o Seleni?
Obsedena!
Je ta pesem o Seleni?
naslednji članek
Še ena kritika na njuni karieri
Lepotičenje
Še ena kritika na njuni karieri
Preberite tudi