mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pridruži se X-Planetu

20. 12. 2016; 03.46
Avtor: K.M.
nipke Marko Vavpotic  M24

foto: Mare Vavpotič/M24

Nipke v sklopu plesne šole Artifex odpira prav posebno plesno skupino.

Nipke, ki se z rapom ukvarja že več kot 15 let, a je bil že od nekdaj povezan z glasbo. Kot otrok je prva znanja osvojil v glasbeni šoli in se nato priključil plesni hip-hop skupini. Kljub temu, da ga najverjetneje poznaš kot slovenskega raperja, pa ima tokrat zate prav posebno novico, ki se bolj usmerja v njegovo plesno podlago. 

Nipke, ki je v zadnjem času navdušil s singlom Noben me ne razume, je na svojem facebooku sporočil, da ima za vse 'ful' pomembno novico. Preveri, o čem govori. 

''Glede na to, da je moj zadnji singel Noben me ne razume' postal prava himna za najmlajše in da se z najmlajšimi razumem več kot odlično, sej sem tudi sam večni otrok in bivši plesalec, sem se odločil, da v naši plesni šoli Artifex odprem prav posebno skupino z imenom X-PLANET, ki bo namenjena najmlajšim od 6 do 10 let, kjer se bomo skupi družili, plesali, rimali in se zabavali v ritmih hip-hopa.''

Torej, če si ti že prestara, hitro povej svoji sestrici, ali bratcu, saj verjamemo, da bo Nipke v svoji skupini ustvaril pravo hip-hop vzdušje. 

Vpis: The Artifex

prejšnji članek
S tem trikom bo obstojnost laka daljša
Lepotičenje
S tem trikom bo obstojnost laka daljša
naslednji članek
Justin presenetil s svojimi oblačili
Obsedena!
Justin presenetil s svojimi oblačili
Preberite tudi