Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pop princesa je naredila to ...

27. 8. 2016; 11.13
Avtor: K.M.
carpool
Odzivi so mešani!

Voditelj James Corden je s svojo rubriko Carpool Karaoke, ki je del njegove priljublje oddaje, zagotovo zadel v polno. V rubriki, v kateri potrebuje prijatelje, da lahko kar se da hitro pripelje do službe, v Ameriki imajo zakone, da se lahko po določenih cestah voziš samo, če sta v avtu vsaj dve osebi, se mu večkrat pridružijo znani prijatelji. Predvsem pevci, Justin Bieber, One Direction, in tudi druge znane osebnosti. Tokrat je bila na vrsti Britney Spears. 

Po tem, ko so objavili napovednik, se je na pop princeso usul plaz kritik, da je še enkrat pokazala, da ne zna peti. No, v celotnem posnetku pa jim je zagotovo dokazala nasprotno. Skupaj z Jamesom sta odpela njene največje in najbolj priljubljene hite. Spregovorila pa je tudi o svoji družini in bližnjih ciljih v življenju. 
Razkrila je tudi svoja skrivna imena, s katerimi se prijavi v hotel, zato da je ljudje ne bi takoj izsledili. Najboljši del pa je bil tisti, ko sta odpela njen hit iz leta 1998 - Baby One More Time - saj sta se celo oblekla v ujemajoči se uniformi! 

prejšnji članek
Končno si dočakala njihov prvi singel
Obsedena!
Končno si dočakala njihov prvi singel
naslednji članek
Neverjetna novica za ljubitelje superjunakov
Moj life
Neverjetna novica za ljubitelje superjunakov
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija