državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zvezda televizijskega šova predstavlja nekaj novega

25. 5. 2016; 07.15
Avtor: K.M.
Nejc Lombardo (7)
Nejc Lombardo z novo pesmijo.

Nejc Lombardo, ki ga lahko kot vokalista in imitatorja spremljaš v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ti predstavlja podobo idilične ljubezni, pesem 'Repeat'.

''Repeat je lahkotna pesem in pripoveduje zgodbo o ljubezni, ki predstavlja ideal, po katerem seveda vsi hrepenimo. Govori o tistih trenutkih, ki nam mešajo glave. Moje osebno sporočilo ob tem je, da v življenju ni pomembno štetje vdihov, temveč je bistveno, da doživimo čimveč trenutkov, ki nam jemljejo dih. Za to živimo,'' je povedal Nejc, ki se je razgovoril tudi o oddaji v kateri sodeluje. ''Vse skupaj bi še enkrat ponovil če bi lahko.''

Glasbenik, ki se je predstavil tudi v pretekli sezoni oddaje Slovenija ima talent in v finalnem večeru predstavil avtorsko skladbo 'Nov Dan', je že v 2008 opozoril nase z avtorskim singlom in najbolj predvajano skladbo leta 'Zavrtela sva svet', ki so ji sledile nove uspešne avtorske skladbe, kot so 'Hej hej', 'Mesto želja', 'Sam', 'Ti'. in druge.

Avtor glasbe in besedila nove pesmi 'Repeat' je tudi tokrat Nejc sam, pod aranžma pesmi pa se podpisuje njegov dolgoleten sodelavec Željko Mladenović.

prejšnji članek
Si čakala na ta telefon?
Obsedena!
Si čakala na ta telefon?
naslednji članek
Imaš še uporabna oblačila, ki jih ne potrebuješ?
Lepotičenje
Imaš še uporabna oblačila, ki jih ne potrebuješ?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija