franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Slovenski pevec navdušil z režiserskim prvencem

25. 5. 2016; 05.48
Avtor: K.M.
Clemens - zastava - jst bi te mel-a
Clemens pokazal še en talent.

Za avtorsko skladbo 'Jst bi te mel' Clemens predstavlja tudi njeno videozgodbo, ki jo je režiral popolnoma sam. Ne preseneča, da se je glasbenik, ki se že od malih nog ukvarja z glasbo preizkusil tudi v vlogi za kamero, saj poleg pisanja besedil in glasbe, nastopa v nanizankah in odmevnih televizijskih oglasih, zelo rad pa tudi sinhronizira risanke, ki jih gledajo naši najmlajši pred televizijkimi ekrani.

Poleg Clemensa v videu nastopa tudi plesalka Tjaša Leban, posebno mesto pa zavzema tudi veličasten prestol, ki si ga je za potrebe snemanja Clemens izposodil kar pri priznanem restavratorju Karlu Nastranu. O svojem režijskem prvencu je Clemens povedal: ''Z veseljem vam predstavljam video za moj zadnji singl 'Jst bi te mel'. Še posebej sem ponosen nanj, saj gre za moj prvi večji projekt, ki sem ga režiral. Za zapeljivo pop-r'n'b skladbo sem želel ustvariti video z enako atmosfero in mislim, da sva s plesalko Tjašo Leban to tudi pričarala.'' 

Vsestranski umetnik je na glasbeni sceni debitiral pred slabimi dvemi leti s skladbo 'Pozab na bonton' s katero je mlad beatboxar navdušil glasbene kritike in presenetil marsikoga na slovenski glasbeni sceni. Pesem se je visoko uvrstila na številne radijske lestvice, podoben uspeh pa je ponovil s skladbo 'Mava to', s katero se je uvrstil med finaliste lanskoletne EME in debitiral kot najmlaši izvajalec.

prejšnji članek
Imaš še uporabna oblačila, ki jih ne potrebuješ?
Lepotičenje
Imaš še uporabna oblačila, ki jih ne potrebuješ?
naslednji članek
Boš letos kolesarila?
Obsedena!
Boš letos kolesarila?
Preberite tudi