Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Težko pričakovana akcijska poslastica Hitri in drzni 8 kmalu v kinu

13. 3. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Vin Diesel_3
Kaj se zgodi, ko tisti, ki je ustvaril družino, prelomi njeno najbolj sveto pravilo?

Pomen družine je že vseskozi rdeča nit neustavljive in mega uspešne franšize, ki jo povezujejo adrenalinski pregoni, vonj po oktanu, hitrost in želja po maščevanju. Osmo nadaljevanje akcijske poslastice nam razkrije največjo grožnjo, ki je do sedaj pretila Dominicu in njegovi ekipi. Bo razdor med člani in izdaja njenega vodje usoden, ali bo družini, ki je do sedaj veljala za nerazdružljivo, uspelo spet najti drug drugega?

Hitri in drzni 8 so prvi hollywoodski film, ki je bil posnet na Kubi in zato svojevrsten izziv. Ekipa je morala na otok pripeljati vse avtomobile, ki so jih uporabili na ulicah Havane. Za uvodno sceno filma, ki se dogaja na Kubi, so tako iz Amerike prepeljali deset Chevyjev in sedem Fordov, vključno s tovornjaki za njihov prevoz, orodjem in vsemi rezervnimi deli, za katere bi se lahko izkazalo, da jih bodo potrebovali. Na Kubi namreč ni bilo mogoče kupiti prav ničesar.

V osmem nadaljevanju franšize so se pokojnemu Paulu Walkerju poklonili s tem, da so upoštevali njegovo željo in poskrbeli, da je v filmu še več dirkanja z avtomobili.

Negativni lik je v zgodovini franšize prvič prevzela ženska. V vlogi teroristke Cipher, ki vodi igro, bomo gledali oskarjevko Charlize Theron. Močno žensko igralsko zasedbo pa dopolni še ena oskarjevka in sicer britanska igralka Helen Mirren.

Hitri in drzni 8 v naše kinematografe prihajajo že 13. aprila.

prejšnji članek
Čevlji, ki jih boš nosila to pomlad!
Lepotičenje
Čevlji, ki jih boš nosila to pomlad!
naslednji članek
Nov Snapchat filter, ki ga zvezdnice naravnost obožujejo
Lepotičenje
Nov Snapchat filter, ki ga zvezdnice naravnost obožujejo
Preberite tudi