stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Vračajo se priljubljeni junaki

28. 11. 2016; 01.30
Avtor: K.M.
smrkciskrita vas
Že tretji film o priljubljenih risanih junakih.

Predstavljamo ti kar dva napovednika za že tretji film o priljubljenih risanih junakih, Smrkcih. V kinodvorane namreč prihaja nov film, Smrkci: Skrita vas, izjemno priljubljene franšize. Prva dva dela sta v naših kinematografih porušila rekorde gledanosti.

Niti najbolj optimistični filmski prognozerji niso mogli predvideti, da bo leta 2011 prvi film, s preprostim naslovom Smrkci, osvojil kino blagajne po svetu in da bo v Sloveniji kar eksplodiral s skoraj 210 tisoč gledalci in gledalkami. Smrkci so tako postali eden najbolj gledanih filmov leta. Tudi nadaljevanje megahita, Smrkci 2 iz leta 2013, je bilo v Sloveniji izjemno uspešno, saj si ga je ogledalo več kot 115 tisoč gledalcev in gledalk. Ni treba posebej poudarjati, da so naši priljubljeni filmski junaki tudi v tem primeru obdržali svoj položaj med najbolj gledanimi filma leta.

Spomladi 2017, in sicer 30. marca, pride v naše (in svetovne) kinematografe tretji del – SMRKCI: SKRITA VAS. Če sta bila prva dva filma posneta v igrano-animiranem slogu (kar pomeni, da je bilo pol filma animiranega, pol pa igranega), bo ta del v celoti animiran in prikazan v najsodobnejši 3D tehnologiji. Kot vsi animirani filmi zadnjih deset let bo tudi ta sinhroniziran in v Studiu ritem, ki bo poskrbel za sinhronizacijo, že opravljajo casting za slovenske glasove.

V filmu SMRKCI: SKRITA VAS se bo Smrketa s pomočjo skrivnostnega zemljevida in v družbi prijateljev Glavce, Klade in Bistrega spustila na vznemirljivo pustolovščino skozi prepovedani gozd, ki je poln čarobnih bitij, da bi našla skrivnostno skrito vas pred zlobnim coprnikom Gargamelom. Na neverjetnem potovanju, polnem vznemirljivih odkritij in nevarnosti, bodo naši junaki razkrili najbolj smrktastrično skrivnost vseh časov.

prejšnji članek
To razstavo si je vredno ogledati
Moj life
To razstavo si je vredno ogledati
naslednji članek
Lapsusi spletnih nakupov
Moj life
Lapsusi spletnih nakupov
Preberite tudi