požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Če si oboževalka Harryja Potterja, si moraš ogledati ta film

18. 11. 2016; 06.00
Avtor: K.M.
magicnezivalifilm
Magične živali so že v rednih sporedih slovenskih kinematografov.

Magične živali so postavljene kar 70 let pred poznano zgodbo o Harryju Potterju, a vseeno prinašajo duh priljubljenega mladega čarovnika. Številni poznani liki, dogodki, predvsem pa neverjetni magični svet so stvari, ki bodo zagotovo navdušile še tako skeptične oboževalce.  

J.K.Rowling, avtorica knjižne serije o Harryju Potterju, je scenarij za Magične živali spisala kot nekakšno razširitev istoimenskega obveznega učbenika z Bradavičarke, šole za čarovnike in čarovnice. V videonajavi pred filmom pa je navdušila s podatkom, da naj bi posneli kar pet filmov, kar je presenetilo tudi glavnega igralca Eddija Redmaynerja, ki v filmu in zgodbi upodablja avtorja učbenika ter velikega magizoologa Salamandra Scamandra. 

Ravno njega zgodba prvega filma, ki je že na sporedu slovenskih kinematografov, popelje na ulice New Yorka, kjer se mora spopasti s temnimi silami in poskrbeti, da njegove magične živali ostanejo na varnem. Razprodano premierno predvajanje je že pokazalo, da so gledalci nad filmom več kot navdušeni, zato menimo, da je odlična izbira za vikend filmsko razvajanje. 

prejšnji članek
Čudežni napitek, ki te bo zbudil
Moj life
Čudežni napitek, ki te bo zbudil
naslednji članek
Tega ne smeš zamuditi
Moj life
Tega ne smeš zamuditi
Preberite tudi