Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Še ena velika vloga za mlado Jennifer!

22. 10. 2016; 01.56
Avtor: K.M.
jenniferlawre
Kljub mladosti ima Jennifer Lawrence za seboj že kar nekaj velikih filmskih vlog.

Jennifer Lawrence je pred slabimi štirimi leti pri svojih dvaindvajsetih letih postala druga najmlajša dobitnica prestižne nagrade oskar za najboljšo glavno igralko. To je takrat dosegla z vlogo Tiffany v filmu Za dežjem posije sonce. Hkrati pa je štirimi nominacijami tudi najmlajša igralka, ki ji je kaj takšnega kadarkoli uspelo. S temi uspehi pa se njena kariera ne ustavlja. Iz leta v leto postaja boljša in prejema vse bolj kvalitetne vloge. V to pa lahko vštejemo tudi zadnjo.

Potrjena je bila novica, da bo šestindvajsetletna Jennifer v filmski biografiji upodobila ikono jazza, družabno žensko, pisateljico in ženo priznanega pisatelja(imela je tudi močan vpliv na njegova dela) F. Scotta Fitzgeralda, Zeldo Fitzgerald.

Fitzgerald je Zeldine karakterne značilnosti in njene besede velikokrat uporabljal v svojih delih, tudi v njegovem najbolj znanem delu - Veliki Gatsby. Kljub njeni morda celo enakovredni kreativnosti, pa je moral predvsem priznani pisatelj s svojimi deli skrbeti za to, da je bila njegova žena vedno priskrbljena in da je s svojim dobičkom lahko zadovoljil njene zahtevne družbene potrebe. 

Jennifer naj bi tako zaigrala v vlogi Zelde v istoimenskem filmu, hkrati pa naj bi sodelovala tudi v produkcijski ekipi. Zaenkrat še ni znano, kdo naj bi upodobil priznanega pisatelja, film pa naj bi se osredotočal predvsem na soobstajanje in obstajanje ljubezni med dvema enakovredno kreativno usmerjenima človekoma.

Prepričani smo, da bo Jennifer ponovno navdušila. 

prejšnji članek
Knjiga za vse samske
Obsedena!
Knjiga za vse samske
naslednji članek
S to fotografijo je nekaj močno narobe ...
Lepotičenje
S to fotografijo je nekaj močno narobe ...
Preberite tudi