zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Hitro v kino, kjer si moraš ogledati tole

26. 8. 2016; 05.45
Avtor: K.M.
siupas
V kinodvoranah je polno super filmov. Vsaj enega si moraš ogledati še pred pričetkom šole!

Če ne veš, kako bi preživela konec počitnic, potem je ena izmed izbir zagotovo kino. Pripravili smo ti 3 predloge, vsaj enega pa bi si morala ogledati še pred pričetkom novega šolskega leta.

Odred odpisanih 
Agentka ameriške vohunske službe Amanda Waller je za nalogo določila najbolj tajno skupino raznolikih, zlohotnih posameznikov, ki nimajo česa izgubiti. A se moštvu hitro posveti, da niso bili izbrani zato, da jim naloga uspe, temveč zato, da nanje zvalijo krivdo, ko jim spodleti. Bodo Odpisani vztrajali tudi za ceno svojih življenj, ali pa se bodo odločili, da vsak poskrbi zgolj za lastno kožo?



Si upaš?
Plaha in poštena dijakinja zadnjega letnika srednje šole Vee Delmonico (Emma Roberts) preseže lastne okvire sprejemljivega, ko začne spontano igrati priljubljeno spletno igrico Si upaš?, adrenalina polno tekmovanje v živo prek interneta. Mladi igralci v lovu za razburljivimi dogodivščinami izzivajo eden drugega v seriji podvigov, ki tiste, ki jim spodletijo, sprva spravljajo v blago zadrego, potem pa počasi začno postajati smrtonosni, medtem ko anonimna skupnost tako imenovanih »opazovalcev« spodbuja in usmerja akcijo.



Ben-Hur
Epsko popotovanje Ben-Hura se je pričelo daljnega leta 1880, ko se je roman Lewa Wallacea, poimenovan Ben-Hur: Zgodba o Kristusu, mahoma zavihtel na vrh najbolj vplivnih krščanskih knjig dvajsetega stoletja. Biblijsko pripoved o izdanem judovskem princu, pahnjenim v suženjstvo in zastrupljenim z mislijo na maščevanje, sta nato ovekovečili dve resnično izjemni filmski adaptaciji. Prva iz leta 1925 velja za eno največjih uspešnic in najdražjih produkcij Hollywooda neme dobe, medtem ko je istoimenski remake iz leta 1959 svoj kultni status okronal z rekordnimi 11 oskarji. Sedaj pa je ta zgodba zaživela še v novem tisočletju, saj lahko ponovno vstopiš v areno, kjer ti bodo dih jemale legendarne dirke bojnih vozov.





prejšnji članek
Zaljubljenca sta se zabavala v Londonu
Obsedena!
Zaljubljenca sta se zabavala v Londonu
naslednji članek
Tudi ona bo morala na sodišče!
Obsedena!
Tudi ona bo morala na sodišče!
Preberite tudi