mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

VELIKA NAGRADNA IGRA: SI UPAŠ?

18. 8. 2016; 07.42
Avtor: Promocijsko gradivo
nerve_FB_cover
Na velika platna prihaja film Nerve oziroma Si upaš?, mi pa priporočamo ogled TOP filma tega poletja in podeljujemo mega nagrade!

Večje je tveganje, večje je zadoščenje v adrenalina polnem trilerju Si upaš?, ki se odvija na ulicah New Yorka, po katerih amaterski drzneži tekmujejo v igri za vse ali nič – ta se s pomočjo njihovih na spletu objavljenih podatkov napaja iz njihovih najbolj norih sanj in najglobljih strahov.

V glavni vlogi nastopa Emma Roberts, ki igra plaho in pošteno dijakinjo zadnjega letnika srednje šole Vee Delmonico.

Vendar ...
Vee preseže lastne okvire sprejemljivega, ko začne spontano igrati priljubljeno spletno igrico Si upaš?, adrenalina polno tekmovanje v živo prek interneta. Mladi igralci v lovu za razburljivimi dogodivščinami izzivajo eden drugega v seriji podvigov, ki tiste, ki jim spodletijo, sprva spravljajo v blago zadrego, potem pa počasi začno postajati smrtonosni, medtem ko anonimna skupnost tako imenovanih »opazovalcev« spodbuja in usmerja akcijo.
Ko Vee dobi partnerja, skrivnostnega neznanca Iana (ki ga igra Dave Franco), kemija, ki se razvije med njima, poskrbi, da postaneta spletna zvezdnika in ljubljenčka oboževalcev. A bolj ko se noč umika jutru, bolj se Vee odtujuje od dolgoletnih prijateljev in v pehanju za denarjem in slavo na kocko postavi celo lastno življenje. Odkrije skrivnost iz Ianove preteklosti in s tem ogrozi prihodnost lastne družine. Napetost raste, na kocki je čedalje več – in izid niha med zmago in porazom, med življenjem in smrtjo…

Si opazovalec ali igralec?
To sta edini možnosti v igri Si upaš?, v kateri vznemirjenja željni igralci sprejemajo čedalje bolj tvegane izzive, ki jih ob obljubljenih visokih nagradah določajo anonimni opazovalci. Nedolžne potegavščine preraščajo v nevarne trike, včasih celo v dejanja, vse to pa oboževalci spremljajo na svojih pametnih telefonih. Film, posnet po priljubljenem mladinskem romanu Nerve vas bo od začetka do konca držal v napetosti, pri tem pa pronicljivo raziskuje zapeljujočo moč družabnih medijev.

Si upaš?

NAGRADNA IGRA:

V veliki nagradni igri Si upaš? podeljujemo kar štiri majice filma in dvakrat po dve vstopnici za ogled filma, ki te bo preprosto navdušil.


Nagradna igra traja do 20. avgusta, ko bomo tudi izžrebali šest srečnih nagrajencev.



prejšnji članek
Gibaj se s popolno svobodo
Obsedena!
Gibaj se s popolno svobodo
naslednji članek
S tem se boš na šolo odlično pripravila
Moj life
S tem se boš na šolo odlično pripravila
Preberite tudi