mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Najljubša mama in hči se vračata

29. 5. 2016; 11.30
Avtor: M.M.
gg
Vse, kar moraš vedeti o Gilmorjevih dekletih

Netflix je pred časom razkril, da se preko njihovega programa na zaslone po kar osmih letih premora vrača priljubljena serija "Gilmore girls" ali "Midve z mamo", ki nas je popeljala skozi neštete dogodivščine prikupno zmešanih deklet, mame Lorelei in njene najstniške hčere Rory, ki sta najboljši prijateljici in jima nikoli ni dolgčas. Ti serije sicer verjetno nisi spremljala, ko je bila popularna, vendar pa je še dovolj časa, da prideš na tekoče, saj se nova sezona ne bo pričela predvajati pred jesenjo.

Kaj moraš torej vedeti o novi sezoni?

Snemanje se je zaključilo že 13. maja, zato lahko prve dele nove sezone pričakujemo jeseni ali zgodaj pozimi. 

Naslov sezone je "Gilmore Girls: A year in the life" in pravzaprav obsega samo štiri episode, poimenovane po letnih časih, vendar pa je vsaka dolga kar 90 minut, zato gre pravzaprav za štiri krajše filme, ki bodo zaključili zgodbo odštekanih Rory in Lorelei.

V novi sezoni se vračajo skoraj vsi naši najljubši liki in igralci, med njimi tudi vedno zabavna Melissa McCarthy, predvsem pa vsi trije težko pričakovani in zeloo postavni Roryjini bivši fantje: Jared Padalecki (zvezdnik serije Nadnaravno), Matt Czuchry (zvezdnik serije Dobra žena) in Milo Ventimiglia (zvezdnik serije Heroji), ki je bil nekaj časa v zvezi z glavno igralko Alexis Bledel tudi v realnem življenju!

Pri tem oboževalci serije že ugibajo, kateri bo pravi za Rory? Uporniški Jess, pridni fant Dean ali šarmantni bogataš Logan? Bo Rory končno uspela izbrati?

Prejšnja, sedma sezona se je namreč zaključila tako, da je Rory zavrnila Loganovo snubitev.

Ja, kot lahko vidiš, stvari postajajo zelo zanimive!

prejšnji članek
Se High School Musical vrača?
Obsedena!
Se High School Musical vrača?
naslednji članek
Justin pred sodiščem
Obsedena!
Justin pred sodiščem
Preberite tudi