franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Končno je našel pot na velika platna

12. 2. 2016; 06.00
Avtor: K.M.
unnamed (2)
Deadpool - super junak, kot ga še ni bilo.

V slovenske kinematografe je prišla filmska zgodba o najbolj nenavadnem stripovskem junaku založbe Marvel Comics, govori o tem, kako je nekdanji operativec posebnih enot in nato plačani morilec Wade Wilson (Ryan Reynolds) podvržen neodobrenim preizkusom, zaradi katerih pridobi pospešene sposobnosti celjenja in ozdravitve ter se tako prelevi v svoj drugi jaz – v junaka z imenom Deadpool.



Oborožen z novimi sposobnostmi in smislom za črn, sprevržen humor se poda na lov za možakarjem, ki mu je skoraj uničil življenje. Deadpool je v vesolju likov matične založbe naravnost edinstven; Fabian Nicieza in Rob Liefeld sta ga ustvarila z mislijo na junaka, ki se pogosto ne obnaša, kot se spodobi za nadnaravne junake. Je prezirljiva plat sicer nadvse svetih junakov in zlikovcev, ki polnijo strani drugih stripov založbe Marvel Comics, kar naprej stresa šale in nenehno naslavlja občinstvo.

''Lika, kakršen je Deadpool, še ni bilo, in Ryan Reynolds ga igra, kot bi bil za vlogo rojen,'' pa je o glavnem junaku povedal ustvarjalec filma. 


Zgodbo o novem super junaku si že lahko ogledaš v najbližjem kinu. 
prejšnji članek
Zasenčila je filmsko premiero
Obsedena!
Zasenčila je filmsko premiero
naslednji članek
Harry je v težavah
Obsedena!
Harry je v težavah
Preberite tudi