Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zajtrk za energijo!

16. 8. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
kvinoja banana borovnice

foto: Profimedia

Da ne boš takoj lačna!

Sestavine:
100 ml vode,
100 ml riževega mleka,
20 g kvinoje,
1 žlica gozdnega medu,
50 g borovnic,
1 žlica lešnikov in orehov

Priprava:
1. Kvinojo pod vodo izperemo in odcedimo. V kozico vlijemo riževo mleko in dodamo kvinojo. Sestavine postavimo na kuhalnik in na zmerni temperaturi zavremo. Ko zavre, znižamo temperaturo in pustimo, da se kuha 10 minut. Kozico nato odstavimo in pustimo, da se sestavine ohladijo.

2. V kuhano kvinojo vmešamo na drobno narezane lešnike, orehe in dodamo žlico gozdnega medu. Po vrhu pripravljeno kvinojo posujemo z borovnicami.

prejšnji članek
To sta najbolj priljubljena youtuberja
Obsedena!
To sta najbolj priljubljena youtuberja
naslednji članek
Že poznaš mlado igralko Gajo Filač?
Obsedena!
Že poznaš mlado igralko Gajo Filač?
Preberite tudi