benjamin-netanjahu
Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami sprejeli odločitve"

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako prikriti strije?

7. 7. 2017; 04.40
Avtor: K.M.
krema
Kaj lahko naredim?

Strije so kožni pojav, ki doleti številne, če jih imaš, brez skrbi, nisi edina. V večini primerov nastanejo tudi pri najstnikih, saj je koža, zaradi rasti, stalno pod pritiskom, ko pa le ta popusti, nastanejo strije. Gre za nekakšne brazgotine, v resnici pa je to stanjšana koža bledikaste barve, nekatere s časoma celo zbledijo, oziroma nastanejo manj vidne. 

Nastanejo lahko med rastjo, če se na hitro zrediš, če ti prsi kar naenkrat občutno zrastejo, ali pa pretiranem obiskovanju fitnesa, oziroma takrat, ko delaš predvsem na svojih mišicah (zadnji primer je najbolj pogost pri fantih).

Strije imaš - kaj pa sedaj? Kako se jih znebiti?

Težko! Oziroma kar nemogoče. Ko strija nastane, je žal prepozno. Nekatere sicer res zbledijo, oziroma nastanejo manj vidne. Nikakor pa ne boš našla nikakršnega pripravka, ki jih bo popolnoma izbrisal. Če si opazila, da so ti prsi pričele občutno rasti, potem lahko kožo dnevno vlažiš z zelo vlažilnimi kremami, a tudi to ni zagotovilo, da se ne bodo pojavile. 

Dobra novica je le v tem, da s sončenjem in odraslostjo kože, strije resnično nekoliko zbledijo, oziroma postanejo manj videl del tvojega telesa. 

Ne pozabi, nikakor pa nisi edina, ki jih imaš! 

prejšnji članek
Cheryl in Liam končno objavila skupno fotografijo
Obsedena!
Cheryl in Liam končno objavila skupno fotografijo
naslednji članek
Najdi si edinstvenega fanta!
Moj life
Najdi si edinstvenega fanta!
Preberite tudi