Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Najbolj ogabne stvari, ki jih dekleta počnejo pod tušem

10. 4. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
taking-a-bath-with-pin-up-girl-kristelle-ochocolat-7
Si med njimi?

Dekleta ste včasih prav nemarna, pa na to niti ne pomislite, dokler vas nekdo drug ne opozori. Si vedela, kako zelo ogabne stvari počneš že samo pod tušem, kljub temu, da ravno tam skrbiš za najbolj temeljito intimno nego. Če se v nobeni točki ne prepoznaš, ti čestitamo, vse ostale pa poskrbite, da teh napak ne boste več počele. 



1. Najbolj ogabna stvar, ki jo kdorkoli počne pot tušem je - uriniranje. Resnično ne razumemo, zakaj je tako težo prej, ali kasneje, stopiti do straniščne školjke, kjer lahko opraviš svojo malo potrebo. Sama voda in milo tuš kabine ravno ne razkužita, verjetno pa tudi ti sama ne bi želela, da bi si kopel pripravila nekje, kjer bi poprej nekdo drug opravljal svojo malo potrebo. 

2. Souporaba britvic ni nikoli dobra odločitev. Pri britju gre lahko za zelo intimen postopek, če pa si jo deliš s svojimi družinskimi člani, lahko kar hitro pride do vnetja, okužb in še kakšne nezaželene bolezni. Hkrati pa je še huje, če katerakoli britvica ni dovolj pogosto menjanja. 

3. Veš na katerem predmetu v kopalnici se nahaja največ bakterij, mikrobov, odmrlih celic ...? Na milu, ki ga uporablja celotna družina. 

4. Uporaba iste brisače, brez da bi jo vmes oprala, je zelo nehigienična in nepriporočljiva poteza.

5. Ne glede na to, ali imaš dolge ali kratke lase, le-ti med umivanjem odpadajo, voda pa jih odnese v odtočni kanal. Tega pa je potrebno očistiti. To ne pomeni, da ga očistiš enkrat na mesec, ampak po čisto vsakem tuširanju, saj se tam drugače nabira umazanija, voda posledično slabo odteka, ti pa na koncu med tuširanjem stojiš v leglu bakterij.  


prejšnji članek
Naredi svojo masko iz medu
Moj life
Naredi svojo masko iz medu
naslednji članek
Pri nakupovanju moraš biti zelo pozorna!
Pri nakupovanju moraš biti zelo pozorna!
Preberite tudi