Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Triki za plosk trebušček

8. 8. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
trebuscek
To lahko počneš tudi poleti!

Se že kak mesec ali dva trudiš, da bi imela plosk trebušček? Zagotovo so rezultati že vidni, a vseeno manjka še tista pika na i, ki bi tvojo postavo naredila popolno. Posveti se naslednjim trikom, ki ti bodo pomagali pri tem, da bo tvoj trebušček res plosk. 

Prigrizek proteinov med tretjo in četrto uro
V tem času moraš v telo vnesti proteine. Lahko gre za kos sira z nizko vsebnostjo maščob, ali pa pest mandljev z rezino jabolka. Potrudi se, da tega ne boš izpustila. Pomembno je, saj tak prigrizek vzbudi tvoj metabolizem in uravna raven sladkorja v krvi. Nižji kot je, nižji je inzulin, saj veš, ta pa shranjuje maščobo. 

Uživaj čim manj sladkorja
Poskrbi, da boš v telo vnesla čim manj sladkorja. Odlično je že to, da če si kavo sladkaš z dvema zavojčkoma, le-to vrednost razpolovi. Bolje je en zavoj sladkorja, kot pa dva. 

Žveči
Vso hrano resnično dobro prežveči. Ne bodi požrešna pri hranjenju, ampak resnično poskrbi, da bo hrana v tvojih ustih dobro predelana in spremenjena že skoraj v kašico. Tako se bo vse skupaj tudi bolje prebavilo. 

Pozabi na sol
Sol zadržuje vodo v tvojem telesu, tako je tudi tvoj trebušček bolj napihnjen in ni tako zelo ploščat. Poskušaj sol čim bolj izločiti iz svojega vsakdanjega prehranjevanja. Hrano raje začini z doma narejeno paradižnikovo omako, sušenim čilijem ... 

Smej se, bodi dobre volje, polna energije in vedno pripravljena na akcijo!




prejšnji članek
Sramota ali pohvala? Kaj si je tetoviral Brooklyn?
Obsedena!
Sramota ali pohvala? Kaj si je tetoviral Brooklyn?
naslednji članek
Selena Gomez s svojo lastno torbico
Obsedena!
Selena Gomez s svojo lastno torbico
Preberite tudi