franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Čas je za očiščenje telesa

8. 6. 2017; 07.45
Avtor: K.M.
girl-drinking-green-drink-136381154395903901-130617155610
Od zelenega do oreščkov.

Tvoje telo vsake toliko časa potrebuje manjše čiščenje. To ne pomeni, da moraš prenehati jesti in pustiti, da vse slabe snovi preprosto izginejo, vendar moraš vseeno malce popaziti na prehrano. Seveda moraš popiti res veliko vode, hkrati pa ti lahko pri čiščenju telesa nekoliko pomagajo tudi prav določena živila. Preveri, katera!

Žal te moramo razočarati, da številnih jedi verjetno ne maraš preveč ...
Blitva, špinača, listnata solata ...
Nekaj, česar si se verjetno vleikokrat otepala. A ti vseeno priporočamo, da ta živila vneseš v svoj jedilnik. Vsa zelenolistnata, ne glede na to, ali je surova ali kuhana, vsebuje veliko železa, vitamina C in klorofila. Ravno to naravno barvilo pa odpravlja težke kovine in pesticide - strupe - iz telesa in varuje jetra.
Brokoli
Le-ta naj bi bil eden izmed najbolj priljubljenih živil med strokovnjaki za prehrano. Znižuje holesterol in krvni sladkor. Hkrati pa z njim v telo vnašaš tudi kalij, kalcij in železo, ki dobro razstrupljajo vse nezaželene snovi.



Spet druge pa lahko močno popestrijo tvoj jedlinik ...
Jagodičevje
Seveda, sem spadajo tudi dejanske jagode. Vendar pozor, jadoičevje vsebuje veliko fruktoze, zato lahko na dan poješ zgolj 150 gramov, oziroma dobro pest. Drugače pa vsebujejo veliko vitaminov, mineralov in drugih vlaknih, njihove bio lastnosti pa krepijo tvoj imunski sistem.
Oreščki
Orehi, indijski oreščki, lešniki, mandlji, brazilski orehi ... Vsi vsebujejo dobre nenasičene maščobne kisline. Krepijo imunski sistem in preprečujejo vnetja. Tudi minerali, ki jih vsebujejo, krepijo imunski sistem. Hkrati pa so zelo pozitivni za tvoja jetra.


Si ta živila že vnesla v svojo prehrano?

prejšnji članek
Ta spalni položaj ogroža tvoje zdravje
Moj life
Ta spalni položaj ogroža tvoje zdravje
naslednji članek
Krute skrivnosti prvega seksa
Moj life
Krute skrivnosti prvega seksa
Preberite tudi