nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Neverjetni učinki mleka

23. 1. 2017; 07.57
Avtor: Ana K.
shutterstock_82592473
Si kdaj pomislila, da lahko mleko uporabiš za to?

Hladen in suh zrak zagotovo nista najboljša prijatelja za tvoje roke. So tudi tvoje pozimi suhe in razpokane? Ne skrbi. Najstnica ti bo razkrila čudežni recept, ki ti bo pomagal na poti do mehkih in nežnih rok. Ne boš verjela, ampak ključna sestavina pri tem tretmaju je mleko.

Kaj moraš narediti?

V mikrovalovni pečici približno trideset sekund segrevaj skodelico mleka. Ko se segreje vanjo za pet minut namoči roke. To bo naredilo tvoje nohte močnejše, kožo pa bo navlažilo. Mleko namreč ne vsebuje samo mlečne kisline, ampak tudi naravno hidroksi kislino, ki bo tvojo odmrlo kožo odstranila, kalij pa bo poskrbel, da bodo tvoji nohti močni in zdravi.

Zatem pa lahko narediš še en tretma, da bodo tvoje roke res dodobra zaščitene. Na rahlo navlažene roke z vodo nanesi zmes žličke medu in žličke olivnega olja. Nato daj roke v majhne plastične vrečke in potem v bombažne rokavice za približno pol ure. Toplota bo povzročila, da bodo učinkovine prodrle v globino kože in jo naredile še bolj mehko, sijočo in odporno na mraz.

prejšnji članek
Justin Bieber si je pobril glavo
Obsedena!
Justin Bieber si je pobril glavo
naslednji članek
S tem do dobre postave
Obsedena!
S tem do dobre postave
Preberite tudi