kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Komaj čakamo pomlad! Pa ti?

20. 3. 2017; 08.17
Avtor: Š. K.
fericire
Se tudi ti nestrpno veseliš pomladi? Nastopi danes ob 10.28!

Barvne poezije
Pa jo že nestrpno pričakujemo! Še malo, še malo in toplo sonce bo pokukalo izza oblakov, pregnalo nizke temperature in nas božalo skozi oblake. Mi ga že tako nestrpno čakamo, da se z barvami in pomladnimi trendi že spogledujemo.

Pozitivne misli za začetek dneva
Tudi ti vsak dan godrnjaš, ko moraš zgodaj vstati? Ko ti budilka zvoni prezgodaj, da bi zapustila toplo posteljo? Potem se moraš že zvečer potruditi, da bo tvoj dan naslednje jutro – drugačen! Prebudi se z nasmehom in toplo mislijo, ki te bo čakala nad posteljo. Vsak večer jo poišči, napiši na list papirja in obesi. Videla boš, da bo dan takoj lepši!


Limone za dobro jutro
Dan začni s sokom iz sveže stisnjenih limon,ki jim lahko dodaš kanček medu in mlačne vode ter cimeta. Takšna mešanica te bo nežno prebudila zato, da se bo tvoj dan kasneje lahko odvijal lepše.

Serija kot češnjica na torti
Privošči si trenutke samo zase. Če veš, da si se pridno učila in ves dan presedela pred računalnikom, je čas, da se malce pocrkljaš. Seveda je odlična izbira za to kratek sprehod, včasih pa preprosto paše malce drugačnega razvajanja – poglej si kakšno dvajsetminutno serijo. Katera je tvoja najljubša? Najdeš jo na TUKAJ, kjer jo lahko gledaš tisti hip, ko si to zaželiš. In kakšen je plus? Z gledanjem serije boš vadila svoj angleški besedni zaklad, saj so serije brez podnapisov, torej je kakšna sem ter tja popolnoma dovoljena!


Prebudi svojo kožo z masko
Privošči si masko za kožo iz banan. Kako? Zmešaj eno banano v električnem mešalcu, da dobiš pire, ki mu nato dodaj nekaj olivnega olja in nekaj kapljic sveže ožetega limoninega soka. Mešanico nanesi na obraz in vrat ter pusti delovati od 10 do 15 minut. Obraz nato speri z vodo in nanesi vlažilno kremo. Odlično za začetek dneva!

Vonj po pomladi
Si tudi ti ugotovila, da ima pomlad drugačne vonje od zime? Potem je skrajni čas, da se vsaj enkrat na dva dni odpraviš na sprehod v naravo in zadihaš s polnimi pljuči. Dovoli, da te osvojijo vsi vonji, ki jih boš začutila.


S spancem nad utrujenost
Če boš šla vsak dan prej spat, boš lažje vstala, poleg tega pa boš lažje premagala spomladansko utrujenost. Dolg in kvaliteten spanec se bo poznal čez dan. Ne pozabi, da je za tvoje telo in odpočitek najpomembnejši tisti spanec do polnoči, zato ne oklevaj in pojdi zvečer sanjam kar hitro naproti. Če boš spočita, boš lahko čez dan tudi več naredila.

prejšnji članek
Zvezde plešejo: Izpadla je simpatična igralka
Obsedena!
Zvezde plešejo: Izpadla je simpatična igralka
naslednji članek
Najboljša ideja za zabavo s prijateljico
Moj life
Najboljša ideja za zabavo s prijateljico
Preberite tudi