Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Veliki horoskop - 4. DEL

13. 3. 2017; 11.10
Avtor: Š. K.
Godisnji-horoskop
Kako pa kaže kozorogom, vodnarjem in ribam?

KOZOROG
LJUBEZEN: Planeti pravijo, da boš v tem letu deležna nekaj prehodnih ljubezni, nove simpatije, vendar ničesar stalnega in dolgotrajnega. Zaradi bujne domišljije se ti bodo ljubezenske zgodbe dogajale najpogosteje v glavi, kar pa ni napačno, saj tako pravzaprav odkrivaš, kaj si želiš v ljubezni.
ŠOLA: V tvoji naravi je, da šolske teme hitro dojemaš. To boš seveda uporabila tudi v letošnjem letu, vendar bo vpliv planetov zahtevnejši, kar bo prineslo vsaj kakšno krajšo krizo in malo slabšo oceno, ki jo boš seveda lahko popravila. Dobro bi bilo, da sprejmeš to izkušnjo kot izziv, ki ti bo pomagal razumeti vse tiste, ki jim šola ne gre tako gladko kot tebi.


PRIJATELJI: Prijatelji so središče tvojega življenja. Tudi v tem letu bo tako. Vendar je prav mogoče, da se ti prijateljski krog nekoliko skrči. Toda to bo dobra šola, saj boš spoznala, kako zelo drži rek, da se prijatelja spozna šele v nesreči.
DRUŽINA: Prav prek družine se bo obremenjujoč vpliv planetov najbolj izrazil. Neka družinska kriza lahko spremeni dosedanje delovanje družine in zahteva od tebe, da postaneš bolj zrela in tudi sama pomagaš staršem. Druga možnost je, da starši postanejo bolj strogi. V vsakem primeru bodo posledice enake: manj prostega časa in okrnjene svoboščine.

VODNAR


LJUBEZEN: Pozitivni vpliv zvezd ti bo prinašal nove priložnosti za prijeten ljubezenski odnos. Edini oviri, da se hrepenenja v ljubezni ne uresničijo, bosta tvoja zadržanost in negotovost. Dobro bi se bilo spoprijeti s temi čustvi, zbrati pogum in se odpreti novi osebi, ki prihaja v tvoje življenje.
ŠOLA: Planeti te bodo naredili še bolj skrbno in odgovorno, kar lahko dobro vpliva na šolski uspeh, če le ne boš šla predaleč in te ne bosta strah in skrb pretirano obremenjevala. Učitelji ti bodo naklonjeni in imela boš več sreče in preprosteje dosegala šolske uspehe.
PRIJATELJI: Velika verjetnost je, da se bo razširil tvoj krog prijateljev. Pomembno je, da med najtesnejšimi prijatelji izbereš tistega, kateremu boš lahko zaupala tudi svoje strahove. Izkazalo se bo, da bodo strahovi v pogovoru s prijateljem izzveneli.


DRUŽINA: Starši bodo zadovoljni, ker boste kozorogi tako zelo odgovorni, vendar jih bo skrbelo, ker se boste zaprli vase in skrivali čustva. Prav letos so večje možnosti, da dosežeš več svobode, podaljšaš uro večernega prihoda domov in podobno.

RIBI
LJUBEZEN: Letošnje leto ti bodo planeti zelo naklonjeni, kar boš občutila na vseh področjih in s tem tudi na področju ljubezni. Ljubezenska zgodba, ki se bo rodila letos, lahko dolgo traja in bo za tebe pomembna življenjska izkušnja.


ŠOLA: Pozitivni vpliv zvezd na tvoje znamenje boš občutila kot naklonjenost učiteljev in lažje doseganje šolskih uspehov, pa tudi kot večji občutek odgovornosti in načrtno in vztrajno učenje, kar bo resnično dobra kombinacija.
PRIJATELJI: Spodbuden vpliv ti bo prinesel nov optimistični pogled, s katerim boš v tem letu glavni tolažnik in svetovalec prijateljem. Veliko je tudi verjetnosti, da spoznaš nove prijatelje, ki bodo prinesli v tvoje življenje svežino in razširili tvoja obzorja.
DRUŽINA: Podpora družine bo v tem letu trdna, in čeprav bo prišlo tudi do manjših trenj glede tvojih pravic in odgovornosti, se boš konstruktivno pogovorila in s tem še dodatno izboljšala medsebojne odnose. Dobro je, da razviješ hvaležnost za vse, kar ti je dano ravno zaradi staršev.

prejšnji članek
Pot do popolnih nog
Lepotičenje
Pot do popolnih nog
naslednji članek
Okusna in zdrava malica
Moj life
Okusna in zdrava malica
Preberite tudi