stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Veliki horoskop - 1. DEL

20. 2. 2017; 11.50
Avtor: Š. K.
astxagushak-hayeren-աստղագուշակ-horoskop-752x440
Tokrat ovnom, bikom in dvojčkom razkrivamo, kaj jih čaka v letošnjem letu!

OVEN


LJUBEZEN: Čaka te leto pomembne preobrazbe. Obrnjena boš navznoter, veliko časa boš preživela v samoti, v svoji sobi. V tem letu v tebi ne bo večje želje po konkretni ljubezni, če pa se že zaljubiš, se boš v osebo, ki bo nedosegljiva, samo da bi lahko ohranila svoj mir in ne bi nihče prizadel tvojih čustev.
ŠOLA: V šoli v tem letu ovni nimate prave podpore planetov. Veliko boste brali in še več razmišljali o življenju, iskali smisel, toda učenje nekaterih tem se vam bo zdelo prava izguba časa. Zdržite, saj bo vaša pridnost nagrajena. Tudi v odnosu s sošolci boste bolj zadržani.
PRIJATELJI: V osnovi si družabna oseba, ki rada izmenjuje mnenja z drugimi. V tem času pa se ne boš mogla z vsemi pomenkovati, zdelo se bo, da te ne razumejo. Tako se boste ovni manj družili samo zaradi zabave in več z ljudmi, ki so drugačni, zanimivi in govorijo o življenju iz lastnih izkušenj.
DRUŽINA: Po svoje bo staršem godilo, da si veliko doma in veliko mirnejša kot navadno, vendar jih bo skrbel tvoj odmik. Poskusi jih pomiriti in jim povej, da boš že v naslednjem letu spet bolj družabna.


BIK
 

LJUBEZEN: Pozitivni vpliv na ljubezenskem področju iz preteklega leta se v tem letu umika. Ljubezen boš doživljala sanjavo in romantično, kar bo sicer prijetno, vendar so take ljubezni le redko konkretne, najpogosteje se ohranjajo v sanjskem svetu zaljubljenega.


ŠOLA: V letošnjem letu se umika tudi izrazito dober vpliv na izobraževanje iz preteklega leta. Torej biki ne pričakujte več, da boste povsem lahkotno opravljali vse, ker je povezano s šolo. V tem letu se bo treba več in bolj sproti učiti. Pametno pa je tudi izkoristiti obdobja, ko se ti odpre, in tedaj narediti čim več.
PRIJATELJI: Tvoji prijatelji so vedno nekaj posebnega, saj izbiraš take, ki te dopolnjujejo. V tem letu se lahko zaneseš na njihovo pomoč in podporo. Največkrat se boste družili ob skupnih hobijih in dejavnostih, z nekaterimi pa boš razvila tudi zaupnejši odnos in delila skrivnosti.
DRUŽINA: Biki ste navajeni ugodja in velike podpore staršev. Pogosto se ne zavedate, kako zelo lepo vam je. V tem letu se boste pogosteje obnašali kot razvajen nehvaležen otrok. Mogoče bo prišlo do manjšega znižanja žepnine, vendar zaradi tega še ne bo konec sveta. Starši vas imajo radi in vas podpirajo, le včasih malo pretiravajo pri svojih pričakovanjih. 

DVOJČKA


LJUBEZEN: V tem letu te planeti podpirajo. Dali ti bodo dovolj optimizma, da se boš laže odprla nasprotnemu spolu in delovala bolj samozavestno. Prinesli bodo željo po tem, da ljubezenski odnos traja, hkrati pa se boste lahko dvojčki tudi zaljubili na prvi pogled, popolnoma nepričakovano.
ŠOLA: V tem letu boste dvojčki s pridnostjo in delavnostjo zelo izboljšali učni uspeh. Jupitrov vpliv bo olajšal tudi odnose z učitelji, ti vam bodo bolj naklonjeni. Šolsko okolje bo na splošno postalo bolj prijazno, tako da se boste v šoli med sošolci bolje počutili.
PRIJATELJI: Čeprav boste bolj družabni in bodo ljudje raje v vaši družbi, boste dvojčki hrepeneli po dobrem in zvestem prijatelju, s katerim bi lahko razvili bolj iskren odnos. V tem letu boste navezali stike s človekom, ki bo dolgo vaš zvesti in trdni prijatelj, s katerim si bosta delila skrivnosti.
DRUŽINA: Letos skoraj ne boš čutila pritiska družine nase. Kar ga bo, pa ga ne boš doživljala kot napad nase, temveč laže razumela, da so tudi starši zmotljiva bitja, ki se trudijo po svojih sposobnostih. Hote ali ne boš odkrili neke skrivnosti, povezane z družino.

prejšnji članek
Macklemore: Kako pozoren je do svojih oboževalcev?
Obsedena!
Macklemore: Kako pozoren je do svojih oboževalcev?
naslednji članek
Kje so skrivnosti čudovitih las?
Lepotičenje
Kje so skrivnosti čudovitih las?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska