nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

Smrklja Njena.si
Moj life
 

5 značilnosti Facebook zasledovalke

15. 5. 2017; 01.00
Avtor: K.M.
internet help
Preveri, ali izpolnjuješ kriterije Facebook zasledovalke, in spremeni svoje obnašanje na družabnem omrežju.

1. Ko se prijaviš v svoj račun, najprej preveriš vse svoje prijatelje. Tabla z novostmi ti ni dovolj, zato klikneš še vsakega posebej. Kakšni so bili njihovi statusi in kakšni komentarji pod njimi. Katere fotografije je kdo objavil in kje so bile posnete. Načelno preveriš prav vse. Si sploh že pogledala svojo stran? Seveda ne. Najprej je treba preveriti, kaj se dogaja pri ostalih.

2. Veš, da nekdo ni več v razmerju, čeprav tega še ni odstranil s profila. Le kako ti to uspe? Ljudem je nerodno odstraniti status s svojega profila, saj se na njih usuje plaz vprašanj: kaj, zakaj, kdo je kriv? Vseeno pa odstranijo druge vsebine. Mogoče vse skupne fotografije. Ali pa vsaj tiste, na katerih si izmenjujejo nežnosti. Stare komentarje na zidu, v katerih si izmenjujejo ljubezen. Preden zamenjajo svoj ljubezenski stan, raje odstranijo vse vidne elemente. Če vse to opaziš, še preden se je zveza uradno končala, zagotovo kaže na to, da si Facebook zasledovalka!

3. Preden osebo dejansko spoznaš, natančno veš, kje se šola in kdo so njeni prijatelji. Preučiš vse fotografije, če ima oseba zaklenjen profil, te preučiš na profilih drugih ljudi. Natančno veš, kam gre ta oseba na dopust in kam se gre zabavat v petek zvečer. Dejansko poznaš vsak korak, ki ga bo neka oseba naredila. Vse to pa izveš izključno s profila na Facebooku. Pomisli, kako bi se počutila ti, če bi o tebi nekdo vedel vse, tudi stvari, ki jih ne objavljaš na svoji strani. Strašljivo, kajne?

4. Na neki profil klikneš večkrat na dan. Zjutraj, ko se zbudiš, preveriš osebni profil ene osebe. Po zajtrku in ostalih jutranjih stvareh to narediš še enkrat. V šoli profil spet obiščeš kar prek telefona. Ko prideš domov, pogledaš, kaj se mu je dogajalo dopoldne. Zvečer vse skupaj narediš ponovno. Res misliš, da je oseba svoj profil spremenila kar petkrat na dan? Če to počneš, se zamisli in v enem dnevu poglej, koliko novih stvari je sploh bilo. En status, kajne? No, potem lahko ta profil pogledaš zgolj dvakrat na dan. Za začetek bo dovolj.

5. Imaš simpatijo, a ta že ima dekle, ki je osebno ne poznaš. No, na neki način jo, saj o njej veš vse. Celo več kot o svoji simpatiji. Če ima profil zaklenjen, preveriš vse njene prijatelje. Ko ti to ni več dovolj, pa jo dodaš celo kot prijateljico. Če te ne sprejme, postaneš kar malce živčna. Zakaj? Živčna bi morala biti zgolj ona, saj jo dodajajo dekleta, ki jih ne pozna. Nasvet: dodaj jo šele po tem, ko jo že osebno spoznaš. Drugače lahko v očeh nje in tvoje simpatije izpadeš prava zasledovalka.

prejšnji članek
Pokukaj v zasebnost Kylie Jenner
Obsedena!
Pokukaj v zasebnost Kylie Jenner
naslednji članek
Miley Cyrus iskreno o Laimu
Obsedena!
Miley Cyrus iskreno o Laimu
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska